Hvala resen problem, ko dlanom o dlan. Znaci oba dlana moraju da se angazuju, ekran na prste leve ruke dugmici na dlan, dlan druge ruke na poklopac i gurati dlanove u suprotnim smerovima.
Pomoc sam nasao na SK forumu.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: samo nema ono za kliktanje, nego maaalko `nenežniji` slajding na gore.. :: ::
mora da ti je prvi HTC dopao pod ruku,jer se ovi novii jos gore otvaraju od tetovaze....ja sam mislio da cu slomiti HD2 koliko je debilan nacin,al izgleda jedini da bi telefon sacuvao cvrstocu!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: mora da ti je prvi HTC dopao pod ruku,jer se ovi novii jos gore otvaraju od tetovaze....ja sam mislio da cu slomiti HD2 koliko je debilan nacin,al izgleda jedini da bi telefon sacuvao cvrstocu!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Ozbiljno?? Prvi put mi je trebalo 3 sekunde da otvorim poklopac na hd2, zlo da treba vise s obzirom da je iza poklopca dugme za restart. Ne znam kako nisi mogao. Samo gurnes nokat u onaj prorez sa leve strane (kad telefon gleda nadole) i povuces na gore i otvara se bez problema.
:: mora da ti je prvi HTC dopao pod ruku,jer se ovi novii jos gore otvaraju od tetovaze....ja sam mislio da cu slomiti HD2 koliko je debilan nacin,al izgleda jedini da bi telefon sacuvao cvrstocu!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
ajd nemoj pricati,kad nemas nokte otvara se i te kako tesko...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ozbiljno?? Prvi put mi je trebalo 3 sekunde da otvorim poklopac na hd2, zlo da treba vise s obzirom da je iza poklopca dugme za restart. Ne znam kako nisi mogao. Samo gurnes nokat u onaj prorez sa leve strane (kad telefon gleda nadole) i povuces na gore i otvara se bez problema :: :: :: :: mora da ti je prvi HTC dopao pod ruku,jer se ovi novii jos gore otvaraju od tetovaze....ja sam mislio da cu slomiti HD2 koliko je debilan nacin,al izgleda jedini da bi telefon sacuvao cvrstocu!! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
To se davno vec uvozi i kod nas, DuckTape imaju sve farbare, to je ta siva traka sa koncima, moze i za depilaciju
:: U Americi naravno : :: :: Ja sam ovu moju uzeo u Frankfurtu, tako da je to najblize sto ja znam :: Nisam siguran za Madjare, ali oni i ako imaju mora biti neka ŽNj kvaliteta :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Gde ima da se kupi da nuklearna selotejp traka? Korisno je imati nesto sto tako dobro drzi. (bez insinuacija) ::
Mnogo toga jesam ali mutavost nije na mom spisku. Pogledao sam ja svoj broj skandinavskih/Madjarskih/Italijanskih...., sapunica ali iskreno nisam ni jednu sa duct trakom.
E sada za kolegu snupy-ja dodatak: Nisam imao pojma da smo toliko napredovali pa sam upravo iskopao dve firme koje prodaju DUCT TAPE(ili je samo tako zovu), pa ako ti treba ti proveri:
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kakva koincidencija, i ja sam to video u akcionim... onim skandinavskim :: :: Šta će ti čitava kutija Ish, a? Da lepiš tapete? A vazelin si kupio zbog suvih ruku, jelte? Jooj, najbolji su mi ovi što se prave mutavi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.