zaboravio sam security code i ne mogu da upalim telefon, da li postoji mogucnost da se ovo resi. kad ga prikljucim preko usb kabla windows 7 ga ne prepoznaje kao da nije upaljen. neka pomoc??????
mozda, ali cisto sumnjam, da ga ostavis do ujutro sa izvadjenom baterijom tako postoji mogucnost da se resetuje na fabricki kod 12345 ali 95% da nece upaliti, ali ne kosta te do zore da ga ostavis tako, ako nista samo u servis i to je to
pozz
:: zaboravio sam security code i ne mogu da upalim telefon, da li postoji mogucnost da se ovo resi. kad ga prikljucim preko usb kabla windows 7 ga ne prepoznaje kao da nije upaljen. neka pomoc?????? ::
Skini programcic za dekodiranje velicine 26816 kb i dekodiraj ga. Radi savrseno, a ne kosta te nista. Druga opcija je da to neko u servisu uradi za tebe. Ne znam gde se sada ima skinuti, jer je sajt odakle sam skinuo prestao da radi. Jedino, ako hoces, mogu ga upload-ovati sutra kad dodjem na posao oko 14h, pa da ti posaljem na rapidshare. Koriste ga skoro svi serviseri za dekodiranje telefona i prodavanje magle kravama muzarama - citaj neobavestenima kao Kostunica i Tadic. operator
bio bih ti mnogo zahvalan ako bi to uradio za mene. ako nije problem daj mi ime tog programa da ga potrazim ali ti svakako uradi upload tog programa .)
Nokia Secure Unlock 2.18. Samo ces morati biti brz. Kada ti javim na PC Berzi, imas oko 20 minuta da skines. Posle link nece biti validan. Nemam puno vise prostora na Rapid-u, pa nesto moram da obrisem da ti mogu uplodovati na moj box i poslati ti . A i smanjili su mi prostor sa 60 gb na 20 gb, tako da drzim samo neophodno za servisiranje. operator
Nekad da, nekad ne. Ovaj sto sam ja naveo, nikada do sada nije omanuo. Neki pokvatenjaci po BG ga naplacuju po 150e, zajedno sa update-om, koji ne postoji, nego samo menjaju slike i pale `poznavaoce` hakerskih alata( zadnji update je iz oktobra prosle godine). Lik Asunami Bonate ga nije updateovao, jer sad radi za NOkiju, pa je izgleda sve linkove obrisao ili sluzba za ciscenje sa servera. Jos ne mogu da prezalim za njegovim programima za kontrolu ventilatora u kucistima. Prosto, napravio je umetnicko delo od programa, samo je steta sto se ne nadogradjuje vec 2 godine, pa sam rucno upisivao karakteristike za sve ventilatore( brzina/temp/velicina/). operator
Kao što si sam video telefon nema USB konekciju dok se ne bootuje skroz. Tako da sa samo USB kablom ne možeš ništa da uradiš. Potreban ti je boox. Ako ga imaš onda znaš i šta treba da uradiš. Ako ga nemaš pravac neki dobar servis i neće puno da boli - oko 1000 dinara.
Ovo nema veze sa dekodiranjem. Da je kodiran na mrežu bilo bi skuplje.
kad je vec takva situacija da imam samo 20 minuta da iskoristim link da li bi mogao to da mi uploadujes posle 16h jer sam na poslu a koplikovano mi je da to skidam mobilnim telefonom. Hvala ti jos jednom na trudu!!!!!!
Ako imaš odgovarajući BOOX onda imaš i podršku i ne bi jurio po forumima rešenje. Telefon nema USB konekciju dok se ne boot-uje. To si i sam probao. Sa USB kablom ne možeš ništa da uradiš ni sa jednim programom.
Sacekaj. Nisam razumio. Da li ti ne mozes fizicki da upalis telefon ili telefon trazi securitz code, posto si tako napisao u naslovu poruke. Jbg ja jos nisam stigao da odem u gradsku kucu da radim, a tamo mi se nalaye diskovi. Videcu sa kolegama da neko uyme disk i upload-uje na rapid. Ne brini, prije toga cu proveriti da li si online. Ja jos uvek se zajebavam sa 2 racunara i zasto se ne vide, cak ni preko hamachi-a, a ni preko LAN-a. Ako neu spijem da zavrsim do 17 h, odustasjem za danas i odoh na posao. Javim ti se u svakom slucaju, prije upload-a. Inace da treba boox, ja ne bi otkljucavao telefone, posto sam ih prodao, manje obavestenim korisnicima. operator
cim upalim telefon on mi trazi security code, bez njega nema paljenja telefona niti windows 7 prepoznaje telefon dok se skroz ne upali. moj email je veljkovic022@gmail.com pa me obavesti o uploadu ako ti je tako lakse. hvala jos jednom .)
A da skines ti lepo Phoenix i preko obicnog USB kabla zavrsis posao ali kao sto sam rekao gubis podatke iz telefona ili da odes u servis i da ti preko fiksture skinu sifru (podaci ostaju) ali ce da te kosta.
Security level — select Phone to request the security code whenever a new SIM card is inserted into the phone.
Telefon ne traži šifru dok je unutra SIM kartica sa kojom je šifra postavljena.
Znači staviš SIM karticu sa kojom je šifra postavljena i onda je neće tražiti iako si je zaboravio. Telefon će se bootovati i imaćeš USB konekciju. Skineš PHOENIX (ili se Nokia Secure Unlock 2.18 pojavi negde za download) i završiš posao. Bez USB konekcije ti programi su neupotrebljivi.
Ako nemaš SIM karticu sa kojom je šifra postavljena (što 99% znači da je ti nisi ni postavljao), onda nemaš USB konekciju i ne možeš ništa bez BOOX-a. Odeš u servis i platiš koliko traže.
Ja imam slican problem, i ne mogu da ga resim vec mesec dana... Radi se o tome da sam zaboravio Security Code na svojoj nokii 6288, odn. vise puta sam unosio pogresnu sifru. Promenio sam fabricku, tako da vise nije 12345. Telefon mi radi normalno, mogu da primam poruke, ali ne mogu da ih otvorim, takodje mogu i da prihvatam pozive, ali nemam pristup meniju. Ne mogu telefon da prikljucim na USB. Ako neko ima neki predlog kako da ga otkljucam, neka napise... ja ne znam sta vise da uradim, a ne nosi mi se u servis...hvala puno i ocekujem odgovor
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.