Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Kako ne mogu da instaliram GPS
STRANA 1 OD 1
BMWM5 Kako ne mogu da instaliram GPS 25.09.2010. 09:43 T29669

status: user
broj poruka: 343

Imam Samsug G810 i hocu da instaliram GPS na nejga, skinuo sam sa neta sve sta treba, uradim onako kako sam nasao na netu ali nece da radi, i kad upaloim Garmin zasto mi trazi da ukljucim bluetooth za povezivanje..?
poz
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 25.09.2010. 09:52 #247711

broj poruka: 6083

Pa ocigledno da nisi uradio sve kako treba. Jel si lepo odradio one .UNL fajlove?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kelt ... 25.09.2010. 10:00 #247713

broj poruka: 394
Pogledaj u settings da li ti je ukljuceno da koristis eksterni modul.Ako jeste,zato ti trazi bluetooth vezu.I ja sam bio vlasnik pomenutog fona,nije bilo nekih problema sa koriscenjem GPS-a,sem sto se pri prvom ukljucivanju GPS-a telefon kacio pola sata na satelite :s.

Snoopy- - - 25.09.2010. 10:12 #247715

broj poruka: 6083

Ako mu trazi Garmin bluetooth onda nije lepo uradio SW.UNL fajl.

I meni je na e71 trebala vecnost da uhvati satelit kad je hladan. Ali zato na HD2 mi u sobi treba neki smesan broj sekundi da uhvati signal cak i kada je hladan.

BMWM5 re 25.09.2010. 10:21 #247716

Prepisao sam broj sa Garmina, stavio ga u GK i izgenerirao taj broj stavio u notepad i odradio sve i kopiroa ga na memorisku u garmin folder...
Koju mi verziju garmina preporucujete...?

Kelt ... 25.09.2010. 10:43 #247721

broj poruka: 394
Mozda je glupost,ali koliko sam procitao na netu vezano za tvoj problem,desavalo se da ljudi fajl sw.unl snime na kompu kao sw.unl.txt i tako ga prebace.Pogledaj da nisi greskom tako uradio.

Takodje,ako si registrovan na sajtu https://www.rapidserbia.com pogledaj ovu temu,sve je objasnjeno do detalja,takodje pise koju je verziju garmina najbolje koristiti(Garmin Mobile XT 5.00.50 S60 v3) i ,naravno,imas linkove za download svega sto ti treba.

http://tiny.cc/p6ll2

BMWM5 re 25.09.2010. 11:49 #247732

Znam to i to sam dobro pazio nema txt dodatak, sad cu da vidim na ovo sajtu , nisam registrovan ali cu se registrovati...
Ja imam bas ovu verziju Garmina koju si ti napisao...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs