Kako da znam da li je crkao ekran ili flat kabl na telefonu na preklapanje? Koja je razlika? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Moze da su upali, cuje se zvuk dok ucitava sistem. Mogu i da zovem iako ne vidim sta biram na ekranu... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
u 95% slucajeva bi video da je display, napuko, itd itd tako da je flat najverovatnije
uostalom skoknes u servis pa nek se oni bakcu sa tim.....
:: Kako da znam da li je crkao ekran ili flat kabl na telefonu na preklapanje? Koja je razlika :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
rekao sam u 95% se vidi, tih 5% sto ti pominjes moras bas dugo da radis taj posao da bi se nagledao .....a i flet ekrana je mogao pokidati naravno, samo u tom slucaju na sta bi taj telefon licio fizicki? ( podrazumeva se ako ga nije sam otvarao da vidi sta ima u njemu)
ali da se ne pravi sad neka filozofija od ovogau servis i zna se kako se resava...
pozz
:: :: uopste ne mora da se vidi da je displej napukao ili slicn :: :: ekran je najverovatnije ali lakse je zabosti novi felt i probat :: :: ko kaze da se nije pokidao flet ekrana koji ide do ploce i to se desav :: :: koji je telefon??? :: :: http://www.dodaj.rs/f/1w/XN/Wq7uibN/ochfg.pn :: :: Intel i7 920 4.1GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: CROSSFIRE(PALIT 4830_GAINWARD 4870 :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: BENQ T241W :: ::
Flet ` daje sliku na ekranu`,i ovde je on rikno,u vecini slucaja kad ekran zeza slika je crna,vidi se da ima osvetljenje pozadinsko...da li su ti radili svi tasteri,da li je kamera radila..i najvaznije koji je telefon?????
Uzeo sam drugi telefon, necu da se bakcem sa ovim. U svakom slucaju hvala svima na odgovorima.
Da li neko zna da li Motorola planira da izbaci nekog naslednika modela V9? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
meni je taj razr jako perverzan fon..najverovatnije ce da bude nesto!!!
:: Uzeo sam drugi telefon, necu da se bakcem sa ovim. U svakom slucaju hvala svima na odgovorima. :: :: Da li neko zna da li Motorola planira da izbaci nekog naslednika modela V9 :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.