... da pretpostavimo da želi bolju kameru, da je touch screen i da ima dobar zvuk,i radio i memorijsku karticu. Po Berzi Telefona to su ti ovih 5 modela a, ti ih uporedi i proceni.
Imas Samsung i5700 Galaxy Spica za oko 150E da nadjes, 1 dan star - daje telekom uz obnovu ugovora pa ljudi prodaju. Bolji je ot tatoo-a - veci ekran - android 2.1 (upgrade za dz kod ovlascenog servisa)
Ja sam ponosni vlasnik Tattoo telefona i moram reci da sam odusevljen(posle mucne epizode sa Symbian-om).Android je dosta brz,malo je komplikovaniji,treba malo cackanja.Pogledaj Wildfire,naslednika Tattoo-a.Imas u VIP-u da platis za fon 13 000 dinkica,uz pospaid paket 325.Placas mesecno oko 1200 kinti i imas 325 besplatnih minuta,poruka i MB.
to je prava stvar!!! za te pare!!! mada sto rece Misa,ona ce sigurno hteti neku Divu,ili cak s5230 Hello Kety....jer koliko sam dosad uocio zenama nije potrebna funkcija,vazno je da ima touch i da je sto neznijih boja!!!!
Tattoo je ok, možeš da biraš i zebrastu ili tigrastu masku uz njega, koja tome može da odoli. Resistivni ekrani su za devojke inače dušu dali, šta će ti olovčica kad imaš duge nokte.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.