posto je bilo podosta polemike oko telefona i os-ova :) molio bih da napisete koji vam je proizvodjac i os najbolji,a koji ternutno koristite... hvala!!!!
trenutno HTC Magic:) sto ne znaci da nece pasti neko cedo nokiino za koji dan... po meni HD2,Desire HD,Nokia N8!!!! @Daum glasanje za tebe ne vazi :P zna se!!!!
Što se tiče najboljeg telefona, nijedan mi nije najbolji. Svako ima svoju prednost i manu. Recimo da bi voleo da imam Nokiu N8. HTC mi se ne sviđa nešto, možda zato što nisam navikao.
htc HD2 i win mobile sa htc Sense uz karakteristike HD2- 1ghz CPU i 576MB rama, i energy rom. Savrsenstvo. Nema mane. Android nisam stavio jer mi je bespotreban i malo mi je smoran. Ovo mi sad radi S A V R S E N O
sabane u krevet :P imam i ja t28 sa folijama pa se ne kurcim ....
:: trenutno koristim ericsson t28s star tacno 10 godina,i nokia 3310 stara tacno 9 godina,a os:) ma fabricki softver :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
AL NIJE KO MOJ,GARANT!!! ja bar imam bateriju,koja jos opusteno drzi 3 dana zesceg njakanja,a ti ni bateriju za njega nemas
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: sabane u krevet :P :: imam i ja t28 sa folijama pa se ne kurcim ... :: :: :: :: trenutno koristim ericsson t28s star tacno 10 godina,i nokia 3310 stara tacno 9 godina,a os:) ma fabricki softver :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: ::
eee i ja imam w900i, i dalje ga smatram jednim od najlepsih telefona. Menjao bih ga samo za iPhone 4:) Dakle moj glas za Apple.
:: HTC HD2 i Desir :: Iphone :: Galaxy :: :: Trenutno SE w900i star 5 godina. Smorili me telefoni u pm :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
:: AL NIJE KO MOJ,GARANT!!! ja bar imam bateriju,koja jos opusteno drzi 3 dana zesceg njakanja,a ti ni bateriju za njega nemas :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: sabane u krevet :P :: :: imam i ja t28 sa folijama pa se ne kurcim ... :: :: :: :: :: :: :: trenutno koristim ericsson t28s star tacno 10 godina,i nokia 3310 stara tacno 9 godina,a os:) ma fabricki softver :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.