Da li htc p3600 trinity ima u sebi gps modul ili ne!? Na nekim sajtevima je predstavljen sa a na nekim bez GPS modula? Znaci p3600 , ne p3600 i ! Ako ima GPS modul,gde je.Ne mogu da ga nadjem u hardware inspection manaager-u? Pozdrav
Ima sa najnovijom verzijom firmware? Koja verzija? Starije verzije nemaju? To je van pameti,ima gps modul ali radi sa `nekim` firmware-om a sa nekim ne? Sto bar nestavise verziju? Ovo jos nisaqm video!?
Nemam telefon kod sebe,planiram da ga kupim prvenstveno zbog navigacije.Jedino ko ga ima pa da prenese iskustva i eventualno verziju koju koristi a da radi GPS (ako ga ima).Da ga ne kupujem bez veze(treba lik da ga posalje postom)?
Pa prosto i jednostavno pitaj njega. Ako pocne da kenja kako ne zna ovo ono, laze samo tako. I pazi da te ne zajebe i posalje 5x losiji telefon nego sto je na slici. Iz Novog Sada ima gomila likova sto valjaju razne krseve od telefona preko mobilnogsveta. Kucaj u youtube p3600 GPS i vidi sta izbacuje
Ja sam imao trinity i gps je radio besprekorno cak bolje nego na ovom htc diamondu koji trenutno imam. Samo instaliras noviji firmware e sad nesecam se imas da flash-ujes samo radio ali pre toga moras da ga otkljucas sa hardspl-om imas sve na ovom forumu http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=311
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.