Posto je doslo vreme da se menja baterija na SE w900i, kupio sam drugu. Medjutim, iako sam je punio celu noc i dalje je prazna, a lepo se vidi animacija kako se puni. Evo vratio sam staru bateriju, ona se puni bez problema, i napuni se sto je najbitnije. Jel imao neko ovakav problem i da li postoji resenje?
koliko ja znam moze da se desi kod prvog punjenja da ti izbaci indikator tek pola sata nakon sto si stavio da se puni ali ovo ne, drugo li-ion i poly se ne formiraju, bar ne SE jer i na netu pise da kada je oznacena puna baterija punjenje je zavrseno i tacka, cak i na mom HP iPAQ isto pise u prospektu.
.... je kineska, ista po specifikacijama. Pise na njoj da e za K800, ali se uklapa u moj tel. I posle 12 sati punjenja indikator pokazuje da je prazna. Ne znam da li je stvarno prazna ili samo tako indikator pokazuje.
reklamacija brate ta baterija nije ispravna...i kupi neku malo kvalitetniju bateriju,ima i relativno kvalitetnih kineza za samo 100-200 dinara vise od one najjeftinije baterije...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Posto je doslo vreme da se menja baterija na SE w900i, kupio sam drugu. Medjutim, iako sam je punio celu noc i dalje je prazna, a lepo se vidi animacija kako se puni. Evo vratio sam staru bateriju, ona se puni bez problema, i napuni se sto je najbitnije. Jel imao neko ovakav problem i da li postoji resenje :: :: Hvala
meni se desavalo na matorom eriksonu i SE k750 kada sam ubacio neku trulu bateriju da pise ` charging alien battery` , radila je kako treba samo sto se praznila do pola i od pola, nije imala postepeni prikaz preostale energije, ti idi zameni ako mozes, objasni o cemu se radi
ako imas multimetar ..izmeri napon na njoj .. ako nema opste napona (sto mislim da jee) uzmi rucno daj joj 5v (4.2v bi trebalo) na +&- u trajanju od 1min .. e onda probaj da je napunis ...
uzeo si najgori skart (Daxcell,Maxcell),te baterije se prave sa 400-500mah za n95 malo bolje su MS Mobile i VIP probaj naci 3G il DG baterije,odlicne su!!!!
:: :: :: :: Onda, da je menjam. Iskreno ne deluje lose na oko, proizvodjac je neki Daxcell:)
ne bih u neki dobar telefon stavljao kinesku elektroniku i sve ostalo, znacli lepo izdvoji vise para i uzmi lepo neku original bateriju, ja bih to uvek uradio, makar kostala 5x skuplje od kineske.
Uzimao sam pre otprilike pola godine slusalice za moj k550 i covek lepo sa strane malo se snabdeva i dao mi lepo sluske od muzickog SE i platio sam ih oko 1200 valjda i nema da se cimam da li ce de se pokvare kako se cuju i slicno, znaci samo kvalitetno ako ima da se nadje, ako ne onda cu bolje da koristim neki fon od 10e nego da se zebavam sa kineskim glupostima.....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.