Ljudi pomagajte treba sledece nedelje preko jedne izvesne online prodavnice (mobilnish....com ) da porucim novi fon, ali ne mogu da se odlucim izmedju Desire-a i Galaxy S-a. Znam razlike izmedju njih na papiru ali me zanima kako to sve izgleda u praksi. Cisto da navedem da je Desire 430e dok je Galaxy 485e.
Pazi ovako,uzmem od burazera hd2 cisto da vidim o cemu se radi.E sad neko je za win neko za android,sve mi je nekako leglo pod ruku ali jednu stvar nisaqm mogao da svarim,a to je (valjda kapacitivni ekran)bez mogucnosti koriscenja olovcice.Ubi se da malo navezbam kucanje ali prosto nema sanse!! Kupio sam treci model(prvo slovo T...).Jeste da je malo `tvrdji disple` ali radi i olovcica.Kucanje prstima malo teze ali od 100 karaktera 3 greske,kod kapacitivnog preko 30 !! Probala i supruga sa duplo tanjim prstima ali prosto neide.Mnogo su osetljivi!!Eto toliko o tome. Pozdrav
:: Ljudi pomagajte treba sledece nedelje preko jedne izvesne online prodavnice (mobilnish....com ) da porucim novi fon, ali ne mogu da se odlucim izmedju Desire-a i Galaxy S-a. Znam razlike izmedju njih na papiru ali me zanima kako to sve izgleda u praksi. Cisto da navedem da je Desire 430e dok je Galaxy 485e.
bolji je hardware u samsungu-graficka obrada neuporedivo bolja,display neuporedivo bolji od bilo kog do sada ,jedina mana da kazem mu je plasicno kuciste i nedostatak blica
Odes u navedenu prodavnicu i trazis da ti pokazu. Probas telefon i onda ga kupis. To ti je garancija. Na papirnatu garanciju se ne obaziri mnogo jer ne vazi na: - flet kabl, - bateriju, - touch, - punjac, - mikrofon, - buzzer, - tastaturu, - masku, - kameru, - BAD PIKSELE na ekranu (AMOLED ekran ne bi smeo da ih ima) koji bar mene iritiraju do besvesti. - (nesta sam zaboravio)
Najcesce ne vazi ni na displej u celini. Uvek ga je `nagnjecio` korisnik. I kada nije. Ma sigurno jeste. Garancija, realno, vazi samo na softver, jer isti ne kosta nista. To ti je realnost. I u divljim radnjama a i kod velikih dilera, ala Comtrade. Oni imaju neku bajku da Sony Ericsson telefoni unutra imaju belu nalapnicu. Ako promeni boju onda je telefon izlagan vlazi i nema garancije i kad im doneses mrtav telefon. Korisnik ne gleda otvaranje i ne zna da li je to istina ili su je oni malo nakvasili pa pozuti ili pocrveni. Protiv njihove ne moze niko nista jer su oni ovlasceni servis.
Ovo sve pod uslovom da telefon nema ni tackicu na sebi. Ako je ima, padao je i nema nista od garancije.
U pisanoj garanciji ovo nije taksativno nabrajano, vec samo receno da garancija ne vazi na potrosni materijal i delove telefona koji se mehanicki habaju. U realnosti to je sve sto sam ti nabrojao.
Pogledaj i Nokiu N8. Kosta 460e. Ja da kupujem, uzeo bih nju. Desire 405e. Galaxy S 445e Nisu ni oni losi. Naprotiv odlicni su oba.
Ovo je iskljucivo online prodavnica tako da ne mozes otici i traziti da vidis fon ali ti ljudi daju mogucnost da telefon proveris pre nego sto ga platis, a ako ti je nesto sumnjivo posle 2 dana ga vratis. Ne mogu a da ne budem barem malo skeptican ali sam cuo dosta hvale na njihov racun i da su ljudi krajnje profesionalni u svom poslu....iz NS-a sam inace tako da ovde nemam bas toliki izbor prodavnica. Otisao bi do BG-a, ali tek tamo ne znam koja je prodavnica `najsigurnija` sto se tice kupovine telefona.
:: Odes u navedenu prodavnicu i trazis da ti pokazu :: Probas telefon i onda ga kupis. To ti je garancija :: Na papirnatu garanciju se ne obaziri mnogo jer ne vazi na :: - flet kabl :: - bateriju :: - touch :: - punjac :: - mikrofon :: - buzzer :: - tastaturu :: - masku :: - kameru :: - BAD PIKSELE na ekranu (AMOLED ekran ne bi smeo da ih ima) koji bar mene iritiraju do besvesti :: - (nesta sam zaboravio :: :: Najcesce ne vazi ni na displej u celini. :: Uvek ga je `nagnjecio` korisnik. I kada nije. Ma sigurno jeste :: Garancija, realno, vazi samo na softver, jer isti ne kosta nista :: To ti je realnost. I u divljim radnjama a i kod velikih dilera, ala Comtrade :: Oni imaju neku bajku da Sony Ericsson telefoni unutra imaju belu nalapnicu :: Ako promeni boju onda je telefon izlagan vlazi i nema garancije i kad im doneses mrtav telefon :: Korisnik ne gleda otvaranje i ne zna da li je to istina ili su je oni malo nakvasili pa pozuti il :: pocrveni. Protiv njihove ne moze niko nista jer su oni ovlasceni servis :: :: Ovo sve pod uslovom da telefon nema ni tackicu na sebi :: Ako je ima, padao je i nema nista od garancije :: :: U pisanoj garanciji ovo nije taksativno nabrajano, vec samo receno da garancija ne :: vazi na potrosni materijal i delove telefona koji se mehanicki habaju :: U realnosti to je sve sto sam ti nabrojao :: :: Pogledaj i Nokiu N8 :: Kosta 460e :: Ja da kupujem, uzeo bih nju :: Desire 405e :: Galaxy S 445 :: Nisu ni oni losi :: Naprotiv odlicni su oba :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Koji je to hardware bolji u samsungu? Imaju isti procesor, i zasebnu grafiku? KOJA JE TO OBRADA BOLJA?????
Kako su mi smešni ovi komentari ljudi koji apsolutno nemaju blage veze o tome što pričaju, već samo subjektivno gledaju na stvari kroz tunel... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: bolji je hardware u samsungu-graficka obrada neuporedivo bolja,display neuporedivo bolji od bilo kog do sada ,jedina mana da kazem mu je plasicno kuciste i nedostatak blica
HAHAAHAHAHH sve je subjektivno.. sto se tice grafickog cipa Galaxy S je do pre neki dan bio najjaci na tom polju,sad ga je dobio Desire HD za 2 frejma,tako da niko ne lupa!!!
:: :: Ja s mojim HD2 mogu da odletim na mesec : :: :: Samo ubacim mape i bole me brige x :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.