Ne ozbiljno jel to ima neke veze sa kvalitetom proizvoda(Klase) ili samo za slanje? Prvi put u zivotu vidim da imaju neke klase. He he Gucnuo Pivce :D Samo napred i laganica!
:: Trebalo bi da znaci sledece :: :: `poslacemo vam proizvod upakovan po propisima pakovanja za eksplozivne tecnosti :: :: Ili ja to ne googlam dobro, ili Svedjani nisu normalni, ili jos koriste magarce za isporuku, ili sam popio neko pivce vishe :)) :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
mislim da klasa posiljke ima veze sa kvalitetom pakovanja, strukture predmeta, tj. ako je nesto lomljivo, vredno, veliko, ako zahteva posebno pakovanje, to se klasifikuje, normalno i placa, a posto se radi o pakovanju, logicno je da nema veze sa predmetom...
:: Ne ozbiljno jel to ima neke veze sa kvalitetom proizvoda(Klase) ili samo za slanje :: Prvi put u zivotu vidim da imaju neke klase. :: He he Gucnuo Pivce :D Samo napred i laganica :: :: :: :: :: :: Trebalo bi da znaci sledece :: :: :: :: `poslacemo vam proizvod upakovan po propisima pakovanja za eksplozivne tecnosti :: :: :: :: Ili ja to ne googlam dobro, ili Svedjani nisu normalni, ili jos koriste magarce za isporuku, ili sam popio neko pivce vishe :)) :: :: :: :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: :: :: ::
Daj boze da je samo do slanja ako je tako pade mi kamen sa srca.
:: mislim da klasa posiljke ima veze sa kvalitetom pakovanja, strukture predmeta, tj. ako je nesto lomljivo, vredno, veliko, ako zahteva posebno pakovanje, to se klasifikuje, normalno i placa, a posto se radi o pakovanju, logicno je da nema veze sa predmetom...
Dasta da je to.Znaci upakovace se kao da salju nitro-glicerin,ali bukvalno,tako da porucioc nema da brine oko eventualnog ostecenja pri dostavi,mada bi ga City express zgnjecio i da je class 16.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Daj boze da je samo do slanja ako je tako pade mi kamen sa srca. :: :: :: mislim da klasa posiljke ima veze sa kvalitetom pakovanja, strukture predmeta, tj. ako je nesto lomljivo, vredno, veliko, ako zahteva posebno pakovanje, to se klasifikuje, normalno i placa, a posto se radi o pakovanju, logicno je da nema veze sa predmetom...
ne racunam te nase lokalne kurire.. DHL i FedEx je druga prica..
:: Dasta da je to.Znaci upakovace se kao da salju nitro-glicerin,ali bukvalno,tako da porucioc nema da brine oko eventualnog ostecenja pri dostavi,mada bi ga City express zgnjecio i da je class 16 :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Daj boze da je samo do slanja ako je tako pade mi kamen sa srca. :: :: :: :: :: mislim da klasa posiljke ima veze sa kvalitetom pakovanja, strukture predmeta, tj. ako je nesto lomljivo, vredno, veliko, ako zahteva posebno pakovanje, to se klasifikuje, normalno i placa, a posto se radi o pakovanju, logicno je da nema veze sa predmetom...
Khm,khm,kao sto sam napisao:svuda je klasa povezana sa tezinom paketa,a ne kvalitetom pakovanja.Na stranu to sto nasi radnici PTT-a igraju fudbal sa paketima.Nadam se da ce tvoj paket biti stativa a ne lopta.
Hvala ljudi puno na odgovorima. Spao mi je kamen sa srca. Ozbiljno. Ja reko kakve mi ovi klase uredjaja trpaju.Taman sam se zapitao gde da kupim Klasu 1. : )Znaci OK je. Dobro je. Pozdrav i svako dobro. :)
To mu dodje oko 500E, ako sam dobro sracunao. Je li prijatelju...
24.10.2010. 02:21
status: user broj poruka: 11012
tebi dobro ide tamo, u Sw? Reklo bi se, vlasnik si neke teretane? - - - - - - Pre neki dan, jadao se nekakav Sweden ministar, kako `nasih` (verovatno Romalen) azilanata ima vise od Somalijaca... Ti si, jamačno, uspeo da se dobro plasiraš...
Re: To mu dodje oko 500E, ako sam dobro sracunao. Je li prijatelju...
24.10.2010. 02:35
status: user broj poruka: 314
Jeste malo manje od 500E.Borim se koliko mogu,ne zalim se za sada je ovde OK.Inace da Azilanata(Romalen) ima tacno je ali ni priblizno koliko Somalijaca,folira Ministar vidim ja koga ima ovde i previse.A sto se tice slike gledao sam da bude autenticna ali priznajem da sam malo `Manji` :) Jbg to je bilo ponudjeno na forumu :D Mada razmisljam da promenim kada nadjem neku zanimljivu sliku.
:: tebi dobro ide tamo, u Sw? Reklo bi se, vlasnik si neke teretane :: - - - - - :: Pre neki dan, jadao se nekakav Sweden ministar, kako `nasih` (verovatno Romalen) azilanata ima vise od Somalijaca... Ti si, jamačno, uspeo da se dobro plasiraš.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.