ovako, iam tu od jednog druga oce da proda ovaj fon za 100e, e sad fon ima problema sa flat kablom i wifi(ispadao mu je), tako da uzeh da pitam ovde jer znam da ima korisnika SE telefona, da li vredi ovaj fon ove pare(naravno posle da izpopravljam sve ovo), i koliko mu baterija drzi uz umereno drndanje(znaci msm na muziku od 2 3 sata, ili slikuvanje u toku jednog dana, onda koliko drzi u idle....itd) znaci trebaju mi informacije ko zna za sigurno?? Jer ja kad uzimam fon uzimam ga za duzi period. Sada imam k550 koji je perfekcija od fona i baterija i slike(po danu su najbolje ili uz dobro osvetljenje) pa me interesuje neka dostojna zamena za ovaj fon, naravno da bude sa performansama i funkcijama kakve ima ovaj fon, tj da bude bolji i noviji a da ne bude preskup(ovaj sam valjda platio kad sam uzimao oko 140e)....
Mozda ima jos nesto sto sam hteo da pitam ali za sada sam se samo ovo setio. Hvala unapred i pozdrav......
100 evra za telefon koji je toliko sjeban!?! Ma daj, to ne vredi nista, plus ispadao i flat mu otisao, ima se naplacas da to radi. Bezi od toga u djavola. Sad sam video na oglasu jedan za 110 evra, idi na mobsvet ili ovu novu berzu pa potrazi. Za te pare imas da uzmes da bude normalan a ne razjeban do daske.
Imate li predlog, sa kojim mogu da zamenim ovaj moj fon?? Znaci ono gore sto sam napisao, da bude sa trajnijom baterijom, noviji, nesto bolji, ali da nije mnogo skup?
ne uzimaj to djubre od telefona,znas li da je on posle 2 serije izasle iz fabrike,momentalno prestao da se proizvodi... telefon je totalni dizaster..flet crkava svaki drugi dan,mlatene tastatura ispada jer je lepljena...bruka
:: ne uzimaj to djubre od telefona,znas li da je on posle 2 serije izasle iz fabrike,momentalno prestao da se proizvodi.. :: telefon je totalni dizaster..flet crkava svaki drugi dan,mlaten :: tastatura ispada jer je lepljena...bruk ::
sorry za malo kasnjenje al evo dva predloga nokia n79(3.5mm jack,odlican zvuk u slusalicama,stereo zvucnici,veliki i jasan displaj,stabilan i brz,baterija 3-4 dana)100-130e polovan nokia 6220c(xenon flash,mali i kompaktan,dug vek baterije i odlicna navigacija) 80-100 polovan,180 nov!!! od S.E trenutno nema nista dobro za te pare tako da ...zna se :)
:: da niko nema-ne zeli da da predlog za neki fon??? :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.