poz,na nokiji 5800,imaju 4 srafa,3 skinem lepo,imam taman srafciger,a 4i ne moze,izlizan je do maksimuma. Da li postoji neki nacin da se skine taj sraf,pa cu kupiti novi negde. Hvala
pa moda ako bi mogao da urezes zljeb na njemu mada to je jako tesko jer je to mali sraf, mozda da kanes mini trunku super lepka na nesto pa da spojis i probas tako
Ne znam kako bese srafovi za tu nokiu,ali ako ne mozes ni spic klestima da dohvatis,onda,ako nisi napravio krug u stedini,pokusaj da izbrusis vrh nekog srafcugera tacno po njemu.Ako ni to ne pomogne,onda uzmes mini busilicu sa odgovarajucim brusnim kamenom ili burgijom i izbrusis glavu,posle kada skines plastiku moci ces klestima da odvijes ostatak srafa.Nema druge,jbg.Poslednja solucija(kada izgubis zivce)je da polomis masku i kupis novu.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: poz,na nokiji 5800,imaju 4 srafa,3 skinem lepo,imam taman srafciger,a 4i ne moze,izlizan je do maksimuma. Da li postoji neki nacin da se skine taj sraf,pa cu kupiti novi negde :: Hvala
zvezdasti je,od 70 srafcigera sto imam,od zvezdastih,treci je od najmanjeg na gore. Napravljen je krug, kad nadjem masku,slomicu ovu i eto. a gde ima da se kupe srafovi? jel znate neko mesto u BEOGRADU?
otvarao sam telefon menjao zvucnik i zaprasio donju stranu ekrana,probao da otvorim i 4i sraf crko.
Ponesi jedan od nih kao uzorak i odes u obliznji servis,dace ti za dz.Ne znam gde bi mogli da se kupe.
:: zvezdasti je,od 70 srafcigera sto imam,od zvezdastih,treci je od najmanjeg na gore. Napravljen je krug, kad nadjem masku,slomicu ovu i eto :: a gde ima da se kupe srafovi? jel znate neko mesto u BEOGRADU :: :: otvarao sam telefon menjao zvucnik i zaprasio donju stranu ekrana,probao da otvorim i 4i sraf crko :: :: videcu nesto da uradim
Ma ok,nego da ne misle ljudi da pricam sam sa sobom:)
:: Brz si kao razjareno pile, otvorio sam u drugom tabu pa kad sam stigao da pogledam tvog odgovora nije bilo :: :: Posle vidim da sam napisao isto pa obrisah :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Raicu,kasnis,ovog puta sam bio dosta brzi :: :: :: :: Etit:Raic obrisa odgovor.jbg :: :: ::
komsija dileja mi rekao da rastavim stari rucni sat,ima brdo srafova,ahaha. Raic je kralj Valjda cu nesto smuljati. Stao sam sa gradnjom kompa,skupljam pare za x6 pa da ne bacam pare u servisu. Jos jednom hvala svima
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.