Jednu stvar moras da znas, i te baterije koje ces kupiti u firmama sa sertifikatom su proizvedene u Kini!!! Veruj mi, malo sam u toj bransi pa znam, Nokia ne proizvodi baterije za svoje telefone u Evropi vec u Kini, baterije su podeljene po klasama, prvu klasu baterija dobijes kupovinom novog telefona, druga i treca se pustaju u promet kao rezervni delovi! E sada, druga klasa se prodaje u Evropi, Americi, a treca, cetvrta,... u ostalim delovima sveta tako da ako kupis rezervnu bateriju za Nokiu u Nemackoj i kod nas razlika moze da bude velika stim sto u Nemackoj mozes da prodjes jeftinije nego u Beogradu!!! Sta da se radi, oni svoju reputaciju cuvaju na velikim trzistima a za nas ih boli q..ac!!!
:: :: Jednu stvar moras da znas, i te baterije koje ces kupiti u firmama sa sertifikatom su proizvedene u Kini!!! Veruj mi, malo sam u toj bransi pa znam, Nokia ne proizvodi baterije za svoje telefone u Evropi vec u Kini, baterije su podeljene po klasama, prvu klasu baterija dobijes kupovinom novog telefona, druga i treca se pustaju u promet kao rezervni delovi! E sada, druga klasa se prodaje u Evropi, Americi, a treca, cetvrta,... u ostalim delovima sveta tako da ako kupis rezervnu bateriju za Nokiu u Nemackoj i kod nas razlika moze da bude velika stim sto u Nemackoj mozes da prodjes jeftinije nego u Beogradu!!! Sta da se radi, oni svoju reputaciju cuvaju na velikim trzistima a za nas ih boli q..ac!!! :
Hvala golfere na informacijama. Sve sto pricas ima logike i verujem da je istina. Ja se nadam da cu da dodjem do druge klase u originalnim Nokia radnjama... Toliko mogu da se potrude za starog kupca :) Druga varijanta je da molim nekog iz Nemačke ili Holandije da mi posalje tu bateriju, sto bas nije lako organizovati...
zavisi kako gde, u jako retkim prodavnicama gde ces platiti telefon duplo jace, moze da se desi da baterija bude Japan.. par telefona su mi stigli iz USA, telefoni made in Brazil, a baterija Japan..
:: :: Jednu stvar moras da znas, i te baterije koje ces kupiti u firmama sa sertifikatom su proizvedene u Kini!!! Veruj mi, malo sam u toj bransi pa znam, Nokia ne proizvodi baterije za svoje telefone u Evropi vec u Kini, baterije su podeljene po klasama, prvu klasu baterija dobijes kupovinom novog telefona, druga i treca se pustaju u promet kao rezervni delovi! E sada, druga klasa se prodaje u Evropi, Americi, a treca, cetvrta,... u ostalim delovima sveta tako da ako kupis rezervnu bateriju za Nokiu u Nemackoj i kod nas razlika moze da bude velika stim sto u Nemackoj mozes da prodjes jeftinije nego u Beogradu!!! Sta da se radi, oni svoju reputaciju cuvaju na velikim trzistima a za nas ih boli q..ac!!! :: ::
ne znam kako imate iskustvo sa kineskim kopijama,al ja imam par `marki` koje su se pokazale odlicno,i nisam imao reklamacija cak su mi ljudi dolazili i hvalili ih.. probaj pronaci baterije iz 3G i DG,odlicne su,inace to sto ti je baxonja pokazao,preskupi su u svakoj veleprodaji moze se naci za male pare org.baterije!
Koje su to 3G i DG baterije? Jel to model ili marka baterija?
:: ne znam kako imate iskustvo sa kineskim kopijama,al ja imam par `marki :: koje su se pokazale odlicno,i nisam imao reklamacija cak su mi ljudi dolazili i hvalili ih. :: probaj pronaci baterije iz 3G i DG,odlicne su,inace to sto ti je baxonja pokazao,preskupi su u svakoj veleprodaji moze se naci za male pare org.baterije!
to su ti druze marke koje nose nazive firmi koja ih prodaje ja imam par komada ako hoces uslikacu ti il ako ti treba polovna,a dobra baterija,imam par komada poslacu ti,a bog ce mi platiti...eto da uciinim dobro delo :)
:: Koje su to 3G i DG baterije? Jel to model ili marka baterija :: :: :: :: ne znam kako imate iskustvo sa kineskim kopijama,al ja imam par `marki :: :: koje su se pokazale odlicno,i nisam imao reklamacija cak su mi ljudi dolazili i hvalili ih. :: :: probaj pronaci baterije iz 3G i DG,odlicne su,inace to sto ti je baxonja pokazao,preskupi su u svakoj veleprodaji moze se naci za male pare org.baterije!
E vidis drugar je imao takvu neku kinesku kopiju. Zavrsna izrada je 0, znaci drugaru je ispao par puta telefon, proso se opustencija. Sad je riknuo i to bas kada je ispao, ali je izdrzao skoro 2 godine svakodnevne torture :). A sto se tice baterija, sve to proizvode isti kinezi :), kupi bilo koju i opusti se, danas sve proizvode kinezi :).
Pozdrav!
:: ne znam kako imate iskustvo sa kineskim kopijama,al ja imam par `marki :: koje su se pokazale odlicno,i nisam imao reklamacija cak su mi ljudi dolazili i hvalili ih. :: probaj pronaci baterije iz 3G i DG,odlicne su,inace to sto ti je baxonja pokazao,preskupi su u svakoj veleprodaji moze se naci za male pare org.baterije!
pricao sam konkretno o baterijama Gile...:P jesi se uobrazio ajooj...
:: E vidis drugar je imao takvu neku kinesku kopiju. Zavrsna izrada je 0, znaci drugaru je ispao par puta telefon, proso se opustencija. Sad je riknuo i to bas kada je ispao, ali je izdrzao skoro 2 godine svakodnevne torture :). A sto se tice baterija, sve to proizvode isti kinezi :), kupi bilo koju i opusti se, danas sve proizvode kinezi :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: ne znam kako imate iskustvo sa kineskim kopijama,al ja imam par `marki :: :: koje su se pokazale odlicno,i nisam imao reklamacija cak su mi ljudi dolazili i hvalili ih. :: :: probaj pronaci baterije iz 3G i DG,odlicne su,inace to sto ti je baxonja pokazao,preskupi su u svakoj veleprodaji moze se naci za male pare org.baterije!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.