U pitanju je fon w950 i pocela se kao skidati zastita, tj. tanki zastitni sloj na ekranu pa se neka mjesta grebu u smislu ravnomjerno rasporedjenih ogrebotina, tj. tacaka. Vidljivo samo pri iskljucenom displeju. Shodno tome intersuje me gdje da kupim te zastitne folije, i po mogucnosti preporuka za original bateriju bst33, jer ako dajem, barem da onda traje.
Ako bih mogao ustediti par 10taka evra i danas bi uzeo telefon bez kamere ali sa nekim drugim ovovremenskim funkcijama. Nakon omogucavanja pristpua sistemskim fajlovima i obrade nekih od nih , da kucnem od drvo, telefon pjeva bolje od vecine plejera. Pogledaj malo temu na mobilni svet ,koja je razlika. Vise mi znaci sto na njemu od provajdera imam stalno megabajte protoka, nego da imam telefon novije generacije sa wifi pa da gledam gdje da se nakacim.
Samo moras tacno da znas sta trazis, jer vecinom prodaju kineske kopije. Samo uporedi sa baterijom iz telefona i uzmi istu. Kopije se lako provale ako dobro gledas.
Tamo sam nasao original slusalice za Sony Ericsson za sitne pare.
Samo idi kod njih da cujes koju ce pricu da ti sloze. Meni su za sluske rekli da je to neki problem do Sony Ericsson-a i da zato ne uvoze nista vec duze vreme)?! A u drugim radnjama po gradu pokusavaju da ti prodaju fals po nenormalnoj ceni, kao da si saran i nemas oci.
Ja bi na tvom mestu otisao na buvljak. Sigurno ima i folija i original baterija.
Re: Re: Re: Ako sam dobro video, taj fon nema ni jednu kameru (ni onu za
19.11.2010. 17:48
status: user broj poruka: 1653
U potpunosti podrzavam ideju fotoaparata sa symbianom i mogucnostima telefona ali N8 to nije, to je i dalje telefon sa kamericom jedva kvaliteta aparata od 80e i to bi bilo ok da ne kosta preko 500e.
:: I one što N8 pravi :: :: ... a ne. To ionako nije telefon već symbian fotoaparat :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ja bih svaku fotografiju napravljenu mobilnim telefonom bacio, nakon temeljnog gazenja.. :: :: ::
Re: Ako sam dobro video, taj fon nema ni jednu kameru (ni onu za
19.11.2010. 19:06
status: user broj poruka: 4016
tortonja izvini ali najveca glupost koja je smisljena je video call i zapitaj se koliko ljudi koristi, a to sto ima 3G mu donosi daleko brzi tranfer podataka pri surfovanju, ako decku ne treba kamera sto bi kupovao fon sa istom? Ja imam 3G fon a nemam front kameru ali zato kad nesto cekiram na netu nema cekanja dok glupavi gprs ucita stranu
Svako na osnovu svoga iskustva i ukusa - mene je `integrisani`...
20.11.2010. 21:18
status: user broj poruka: 11012
fotoaparat izvadio mnogo puta iz nezgodnih situacija, to jest, situacija tipa `fotoaparat mi treba u roku od 500milisec...sad!`. Da sam u takvim prilikama posezao za aparatom koji nosim u torbici (Olympus sp600UZ), skidao zastitni poklopac, ukljucivao ga i proveravao na kojem se rezimu slikanja nalazi..., mnogi (za mene vazni) prizori bi mi bespovratno promakli (na ulici, u vozilima javnog saobracaja itd.). - - - A o preimucstvima videofonije da i ne pricam - to je valjda svima nama jasno. Evo, pre 2 dana sam razgovarao sa covekom koji je hteo da vidi ambijent u kojem sam se toga trenutka nalazio i ciji su detalji i bili predmet razgovora. Lagano i strpljivo sam opisao jedan krug oko svoje ose, sa sve ukljucenom secondary kamerom, i sagovornik je stekao kakav-takav utisak. Zatim sam snimio i 1 video-clip i u roku od par sekundi poslao coveku putem e-mail-a... Ja obavio posao (za koji sam redovno placen), a vi mislite sta hocete...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.