Posle veoma dugih 5 godina moj k750i me izdao nacisto. Prvo mu je otisla kamera, pa je tastatura pocela da baguje i sad pre neki dan je otisao displej. Odlucih da se malo ponovim. Za oko su mi zapala ova dva modela ali nesto mi ovaj i5800 zapao za oko. Na netu citam komentar likova koji kazu da je i7500 bolji ima led ekran, drugi kazu i5800 noviji software itd. Koristio bih ga za navigaciju, muzika, mail, internet. Konkretno sta od ova dva ili nesto tog tipa ali samo android.
I7500. Ortak sa faxa ima Spicu dok ja posedujem Galaxy, u svakom aspektu je i7500 bolji od Spice. Sve Pohvale.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: I7500 :: Ortak sa faxa ima Spicu dok ja posedujem Galaxy, u svakom aspektu je i7500 bolji od Spice :: Sve Pohvale :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
ufffff pobrkah lonce. Pa izgleda da ima bolji procesor al slabiju kameru, uzivo nemam predstave kako radi. Ja recimo sa i7500 imam Froyo(odradjen od strane drakaza i super support), izbacice i Gingerbread cim izadje, ili ubrzo nakon izlaska tako da ovo za mene predstavlja veliki plus.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Sta je taj Froyo? Cemu on sluzi? Da li on moze da radi na 256ram-a citao sam neke komentare kazu da taj Froyo koci na 256 rama. Keep cool, keep al the power.
:: uffff :: pobrkah lonce :: Pa izgleda da ima bolji procesor al slabiju kameru, uzivo nemam predstave kako radi :: Ja recimo sa i7500 imam Froyo(odradjen od strane drakaza i super support), izbacice i Gingerbread cim izadje, ili ubrzo nakon izlaska tako da ovo za mene predstavlja veliki plus :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
:: Sta je taj Froyo? Cemu on sluzi? Da li on moze da radi na 256ram-a citao sam neke komentare kazu da taj Froyo koci na 256 rama :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: uffff :: :: pobrkah lonce :: :: Pa izgleda da ima bolji procesor al slabiju kameru, uzivo nemam predstave kako radi :: :: Ja recimo sa i7500 imam Froyo(odradjen od strane drakaza i super support), izbacice i Gingerbread cim izadje, ili ubrzo nakon izlaska tako da ovo za mene predstavlja veliki plus :: :: :: :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: :: :: ::
svaki android ima svoju verziju OS,tako da na jeftinije ide 1.6,koji je dosta ogranice,na srednju klasu imas mogucnost bt transfre(zamisli) live wallpapere(nista sem fenseraja) i jos nesto,sa 2.2 koji je sad samo na najjacim modelima imas sve to uz jos mogucnost da aplikacije prebacis na mms,neki su dobili HD snimanja sa updateom,a sve je to imao stari dobro traljavi simbian :)
Odem danas posle skole da uzmem i5800 ako ga imaju. Kaze lik taj nepostoji ima samo Nokia 5800. Ja mu pokazem na mobilnom svetu i kaze on nema to kod nas. Onda sam otisao u drugu radnju i lepo mi rekli da nemaju trenutno za 7-10 dana ce da nabave. Danas sve neki stucnjaci rade bez skole. Inace sam iz Kraljeva i da se pohvalim da mi casovi traju 20min u skoli. Keep cool, keep al the power.
i5800 i i7500 su preskupi za ono sto nude. LG GT540 Optimus je identican sa obojicom, a mnogooo je jeftiniji. U toj klasi telefona pored Optimusa je glupost kupiti bilo sta drugo.
Sta kazu? Pedeset osmica (komplikovano je za takve mozgove 5800) je samo Nokia. Mene je jedan takav lik u eminentnoj radnji u Kraljevu ubedjivao da LCD znaci: `LUCIDNI KRISTALNI DISPLEJ`.
pazi LIQUID je isto sto i LUCIDNI...:) pazi i7500 je mnogo bolji,ali je nov preskup, nadjes polovan u garanciji i zavrsis posao,imas ih za oko 150e pa nekad i nize!
:: i5800 i i7500 su preskupi za ono sto nude :: LG GT540 Optimus je identican sa obojicom, a mnogooo je jeftiniji :: U toj klasi telefona pored Optimusa je glupost kupiti bilo sta drugo :: :: Sta kazu? Pedeset osmica (komplikovano je za takve mozgove 5800) je samo Nokia :: Mene je jedan takav lik u eminentnoj radnji u Kraljevu ubedjivao da LCD znaci :: `LUCIDNI KRISTALNI DISPLEJ` :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.