Interesuje me kako da resim sledeci problem. Nakon sto sam neke fajlove prebacivao sa kompa na fon (u PC suite modu), telefon je prestao da primcuje sve fajlove koji se nalaze na mass memoriji, tj. ukoliko udjem u music player - tamo nema fajlova sa maas memorije, a isto vazi i za slike - isto ih nema ukoliko su sa mass memorije. Ali ono sto je cudno je da te slike mogu da pogledam preko Nokia photo browsera. Takodje, sve aplkacije i teme koje su na mass memoriji rade bez ikakvog problema. Ono sto ja mislim da je glavni uzrok problema je to sto kada preko File managera udjem u mass memory, nije da se ne vide nikakvi faljvi, vec su svi sa ekstenzijom .exe i ni jedan od njih se ne moze otvoriti (znaci ni jedan folder ne mogu da otvorim jer ima tu ekstenziju), a probao sam i da ih preimenujem, te da im izbacim .exe iz naziva, ali sam telefon to ne dopusta..te na kraju dolazim da jos jedne cudne cinjenice, a to je da kada pokusam da vidim sve te fajlove preko x Plore, on ih najnormalnije vidi i dozvoljava mi sve radnje sa njima... Moje pitanje je kako bih jamogao da resim taj problem, ali bez HARD reseta (soft sam probao i nema rezultata), naravno ukoliko je moguce. Hvala unapred
Telefonče ti se ponaša kao mass storidž. Stavi ga u transfer media mod kada ga zakačiš za računar i slike i muzika će ti se nalaziti u folderima slike, muzika itd...nadam se da sam bio jasan.
kako .exe? Pa ne moze da ti otvara .exe fajlove.... Zakaci ga za komp,otvori karticu u exploreru,bez pc suita i ostalim zezancija i najnormalnije prebacuj fajlove u foldere u koje ti hoces.
I meni se cini da je u pitanju ovo sto je xenox, jer su i meni svi folderi presli iz ,,normalnog` stanja u oblik u kojem imaju dodatak .exe na kraju svog imena.. Probacu da ocistim mass memoiju sa ovim programom koji mi je predlozio MareSt, pa javljam sta je bilo.. hvala puno .)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.