Trazim samo da ima malo bolju kameru (za slikanje, video nebitan). Ona na Sony Ericsson K800i mi je relativno OK, ali ako bi moglo nesto bolje to bi bilo super ..
Nista mi vise nije bitno, telefon mi sluzi za razgovor i poruke. Takodje ne planiram da dajem neke velike pare na telefon, znaci grubo oko 100e, ako ima za te pare nesto sto bi mi odgovaralo ?
K800i stvarno ima dobru kameru a sad ga ima da se nabavi za neku siću. Nosio ortak njega i neki buđavi Samsung digitalac na letovanje i u jednom momentu ga batalio i nastavio da slika telefonom, stvarno iz nekog razloga odlično ispadaju slike.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
N95 ...? Koliko vidim kosta 300e ? Rekoh bre oko 100e. Nikakav wifi, gps i ostale gluposti mi ne trebaju. Kazem telefon koristim za razgovor i po koja poruka, to je to. Hocu da ima malo bolju kameru kako bi mogao da mi manje-vise zameni neki prosecan digitalac. Slikanje po mraku i u nesto osvetljeno bi takodje bilo bitno, da ne mulja i slicno.
k850 ...nisam ni znao koji je ovo telefon, vidim sada po slici da takav ima drugar i bas i jeste imao neki problem sa tasterima ili sta vec bese.
N95 se polovan moze nabaviti za oko 90-100e a k850 za oko 80-90e (lepo ocuvani)
:: N95 ...? Koliko vidim kosta 300e ? Rekoh bre oko 100e :: Nikakav wifi, gps i ostale gluposti mi ne trebaju. Kazem telefon koristim za razgovor i po koja poruka, to je to. Hocu da ima malo bolju kameru kako bi mogao da mi manje-vise zameni neki prosecan digitalac. Slikanje po mraku i u nesto osvetljeno bi takodje bilo bitno, da ne mulja i slicno :: :: k850 ...nisam ni znao koji je ovo telefon, vidim sada po slici da takav ima drugar i bas i jeste imao neki problem sa tasterima ili sta vec bese :: :: I da, hocu da kupim novo, za ~100e. :: :: :: ::
Necu polovan posto se u telefone ne razumem, hocu da kupim novo i da znam da je nov i da sam miran narednih par godina - posto ja promenim telefon tek kada stari prestane da radi.
Pa ima li nekih predloga onda ili se svi razumete samo u najskuplje telefone ..?
Bojim se da ćeš teško naći nov telefon s baš dobrom kamerom za 100e, za te pare uglavnom imaš ono što ovih dana kupuju deci za rođendan, našminkane spravice na preklop koje realno ne vrede ni 50e.
Ne vidim šta fali polovnjacima, nikad u životu nisam otišao u radnju i kupio nov telefon, uvek polovno i nikad problema, samo obavezno račun i papiri da ne bude nešto iz leva-ruka-desni-džep dragstora.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Necu polovan posto se u telefone ne razumem, hocu da kupim novo i da znam da je nov i da sam miran narednih par godina - posto ja promenim telefon tek kada stari prestane da radi :: :: Pa ima li nekih predloga onda ili se svi razumete samo u najskuplje telefone ..?
Ni ja nisam za grubo 10god. usao vise od 6-7 puta u radnju da kupim sebi neku komponentu, nego sam uglavnom uzimao preko oglasa. Ali to je zato sto se u to razumem i znam sta radim. Isto tako nisam ni kupio nov auto, niti ikada planiram, jer smatram da su nova kola za ljude koji imaju para da bitaju sta hoce, ili su jednostavno budale, da prostite .. Kazem da se u telefone ne razumem uopste, i zato mi to nije najbolja opcija ..
Mogao bi da vidim sa nekim drugarom da evenutalno uzmem polovno ako ima nesto za te pare nesto sto bi mi odgovaralo, a da nije vise od ~1god. staro.
Novo, za 100 evra, da ima dobru kameru, tesko! jedino da uzmes preko paketa Moja preporuka je Nokia N82 - polovna - 120e . Kamera 5mpix , xenon blic menja digitalac i u mraku .-) Ja ga imam vec 2 godine i odlican je .)
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Kako ga ne bi uzeo za 20e ?! Uzmeš ga za 20e i uvališ za 30e. Reci da ne vredi zezanja.
:: Koji olos od telfona... ne bih ga uzeo ni za 20 evra.. :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop :: ::
Ako juris kameru, samo juri SE telefone i nista vise, a sto se tice N95 / N96 / N97 (vidjam ih svaki dan) prave relativno ok fotke i vrede ipak malo vise od 30 e :). K850 se kvari jako brzo (touch tasteri) mom burazeru su otisli u roku od 3 meseca i nisu mogli da se poprave :(. Onda je uzeo N95 i da kucnem u drvo telefon radi kao prvog dana.
Razmisli o postpaid-u :). I ljudi koji kupuju nova kola daleko su od `budala`, jer ako ti kazem sta sam sve cuo i video za polovne automobile bolje da ne znas :).
Naravno da sam pravio fotke sa njim, pravi sasvim dobre fotke danju. Nocu su katastrofa, ali i vecina fotoaparata pravi lose fotke nocu. Ortak ga ima, ok je fon, ali onaj slider je pitanje dana kad ce da se sjebe.
Cak i Nokia N73 ME kojeg sam imao pravi ok fotke. Ne kazem da je to bog zna sta, ali to je telefon, a ne fotoaparat.
Ne znam sta si ocekivao od telefona.
@OCz: Moj predlog je bio za polovan fon, jer za 100e skoro je nemoguce naci nov telefon koji ima dobru kameru.
Al kad vidis da ima vrednost padne posle 2 godina za duplo, onda ne mozes da se otrgnes osecaju da jesu budale. Sta moze to toliko strasno da se desi sa automobilom koji je star 2-3 godine? Jos bre mirise na novo a ustedis hiljade evra. Samo povedes nekog malo iskusnijeg da pogleda da auto nije varen od dva nova ili da nije presavijan i sta ti ja znam. Nov auto se kupuje jedino ako ne planias nikad da ga prodas. Onda i moze da ima smisao.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ako juris kameru, samo juri SE telefone i nista vise, a sto se tice N95 / N96 / N97 (vidjam ih svaki dan) prave relativno ok fotke i vrede ipak malo vise od 30 e :). K850 se kvari jako brzo (touch tasteri) mom burazeru su otisli u roku od 3 meseca i nisu mogli da se poprave :(. Onda je uzeo N95 i da kucnem u drvo telefon radi kao prvog dana :: :: Razmisli o postpaid-u :). I ljudi koji kupuju nova kola daleko su od `budala`, jer ako ti kazem sta sam sve cuo i video za polovne automobile bolje da ne znas :) :: :: Pozdrav!
Pa pazi cena pada jako brzo svemu :). A sto se tice N96, covek zamenio glavu za glavu finsku N96 (kupljena u Nemackoj otkljucana, stvarno ne znam od cega otkljucana :)) za N70 kupljenu ovde sumnjivog kvaliteta :). Ovaj N97 je kupljen za 350 e, a N95 za 350 e :).
A sto se tice automobila, pa pazi zavisi koliko je presao, recimo znam nekoga kupio je Scenic-a relativno malo presao ~ 40k km za 2 godine kupljen od sigurnog coveka (super ocuvan), ali opet generalka je kostala samo 500 e :), a opet auto je presao 40k km, a placen je oko 70% od cene novog i to je ovaj covek prosao izuzetno povoljno. Tako, sta bi ga kostalo da je dodao 30 % vise za isti auto samo nov, sa istom oprememom, koji je presao 0 km :) ? To je neka suma mozda od 2000 - 3000 e ?
A sto se tice `onoga` izgleda da je lik otisao negde na odmor ne odgovara vec 2 dana :(.
Pozdrav!
:: Al kad vidis da ima vrednost padne posle 2 godina za duplo, onda ne mozes da se otrgnes osecaju da jesu budale. Sta moze to toliko strasno da se desi sa automobilom koji je star 2-3 godine? Jos bre mirise na novo a ustedis hiljade evra. Samo povedes nekog malo iskusnijeg da pogleda da auto nije varen od dva nova ili da nije presavijan i sta ti ja znam. Nov auto se kupuje jedino ako ne planias nikad da ga prodas. Onda i moze da ima smisao :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Ako juris kameru, samo juri SE telefone i nista vise, a sto se tice N95 / N96 / N97 (vidjam ih svaki dan) prave relativno ok fotke i vrede ipak malo vise od 30 e :). K850 se kvari jako brzo (touch tasteri) mom burazeru su otisli u roku od 3 meseca i nisu mogli da se poprave :(. Onda je uzeo N95 i da kucnem u drvo telefon radi kao prvog dana :: :: :: :: Razmisli o postpaid-u :). I ljudi koji kupuju nova kola daleko su od `budala`, jer ako ti kazem sta sam sve cuo i video za polovne automobile bolje da ne znas :) :: :: :: :: Pozdrav!
Nije malo 2, 3 soma evra. U principu, ko sto neko ovde ima u potpisu, sve je relativno!
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pa pazi cena pada jako brzo svemu :). A sto se tice N96, covek zamenio glavu za glavu finsku N96 (kupljena u Nemackoj otkljucana, stvarno ne znam od cega otkljucana :)) za N70 kupljenu ovde sumnjivog kvaliteta :). Ovaj N97 je kupljen za 350 e, a N95 za 350 e :) :: :: A sto se tice automobila, pa pazi zavisi koliko je presao, recimo znam nekoga kupio je Scenic-a relativno malo presao ~ 40k km za 2 godine kupljen od sigurnog coveka (super ocuvan), ali opet generalka je kostala samo 500 e :), a opet auto je presao 40k km, a placen je oko 70% od cene novog i to je ovaj covek prosao izuzetno povoljno. Tako, sta bi ga kostalo da je dodao 30 % vise za isti auto samo nov, sa istom oprememom, koji je presao 0 km :) ? To je neka suma mozda od 2000 - 3000 e :: :: A sto se tice `onoga` izgleda da je lik otisao negde na odmor ne odgovara vec 2 dana :( :: :: Pozdrav :: :: :: :: Al kad vidis da ima vrednost padne posle 2 godina za duplo, onda ne mozes da se otrgnes osecaju da jesu budale. Sta moze to toliko strasno da se desi sa automobilom koji je star 2-3 godine? Jos bre mirise na novo a ustedis hiljade evra. Samo povedes nekog malo iskusnijeg da pogleda da auto nije varen od dva nova ili da nije presavijan i sta ti ja znam. Nov auto se kupuje jedino ako ne planias nikad da ga prodas. Onda i moze da ima smisao :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Ako juris kameru, samo juri SE telefone i nista vise, a sto se tice N95 / N96 / N97 (vidjam ih svaki dan) prave relativno ok fotke i vrede ipak malo vise od 30 e :). K850 se kvari jako brzo (touch tasteri) mom burazeru su otisli u roku od 3 meseca i nisu mogli da se poprave :(. Onda je uzeo N95 i da kucnem u drvo telefon radi kao prvog dana :: :: :: :: :: :: Razmisli o postpaid-u :). I ljudi koji kupuju nova kola daleko su od `budala`, jer ako ti kazem sta sam sve cuo i video za polovne automobile bolje da ne znas :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Pa naravno da nije mala suma (danas je i 20 e veliko), ali kada neko vec daje tolike pare onda se nadje uvek negde jos 2-3 soma :), a time dobija mnogo :).
Pozdrav!
:: A da..sad je Bozic kod njih. :: :: Nije malo 2, 3 soma evra. U principu, ko sto neko ovde ima u potpisu, sve je relativno :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Pa pazi cena pada jako brzo svemu :). A sto se tice N96, covek zamenio glavu za glavu finsku N96 (kupljena u Nemackoj otkljucana, stvarno ne znam od cega otkljucana :)) za N70 kupljenu ovde sumnjivog kvaliteta :). Ovaj N97 je kupljen za 350 e, a N95 za 350 e :) :: :: :: :: A sto se tice automobila, pa pazi zavisi koliko je presao, recimo znam nekoga kupio je Scenic-a relativno malo presao ~ 40k km za 2 godine kupljen od sigurnog coveka (super ocuvan), ali opet generalka je kostala samo 500 e :), a opet auto je presao 40k km, a placen je oko 70% od cene novog i to je ovaj covek prosao izuzetno povoljno. Tako, sta bi ga kostalo da je dodao 30 % vise za isti auto samo nov, sa istom oprememom, koji je presao 0 km :) ? To je neka suma mozda od 2000 - 3000 e :: :: :: :: A sto se tice `onoga` izgleda da je lik otisao negde na odmor ne odgovara vec 2 dana :( :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Al kad vidis da ima vrednost padne posle 2 godina za duplo, onda ne mozes da se otrgnes osecaju da jesu budale. Sta moze to toliko strasno da se desi sa automobilom koji je star 2-3 godine? Jos bre mirise na novo a ustedis hiljade evra. Samo povedes nekog malo iskusnijeg da pogleda da auto nije varen od dva nova ili da nije presavijan i sta ti ja znam. Nov auto se kupuje jedino ako ne planias nikad da ga prodas. Onda i moze da ima smisao :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: Ako juris kameru, samo juri SE telefone i nista vise, a sto se tice N95 / N96 / N97 (vidjam ih svaki dan) prave relativno ok fotke i vrede ipak malo vise od 30 e :). K850 se kvari jako brzo (touch tasteri) mom burazeru su otisli u roku od 3 meseca i nisu mogli da se poprave :(. Onda je uzeo N95 i da kucnem u drvo telefon radi kao prvog dana :: :: :: :: :: :: :: :: Razmisli o postpaid-u :). I ljudi koji kupuju nova kola daleko su od `budala`, jer ako ti kazem sta sam sve cuo i video za polovne automobile bolje da ne znas :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Ja sam je platio 120 eura pre godinu i po dana kad je izasla, sada bi trebalo da je manja cena. Kamera je 3.2 megapixela, baterija dugo drzi, signal je odlican. Ispala mi je 300 puta na pod/beton/plocice i nista joj nije. Nema ogrebotine nigde. :S
OK hvala vam, samo, dosao je jedan jako veliki obrt situacije.
Keva ima neku kombinaciju da uzme Galaxy S za jako, jako smesne pare. Jedino sto mi kaze da je zakljucan na VIP mrezi. Kako bi isla procedura otkljucavanja ?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.