Ljudi desava mi se po ko zna koji put da kada imam u telu oko 1380 poruka na moj tel jednostavno ne stizu poruke, tj ne stizu sve dok ga ne ugasim i ponovo upali i onda odjednom stignu sve poruke i onda ponovo ne stizu dok ponovo to ne uradi. U cemu moze da bude problem? Imam u njemu karticu od 2gb, prazno je oko 1gb i telefonska memorija je takodje vise od pola prazna. U podesavanjima sam stavio messages stored for: maximum. Ne znam vise sta da radim, da li je do mog tele ili su svi takvi? Na netu nema nista o tome. Jel ima neko ovaj tel?
Eh pa te poruke mi trebaju na telefonu... A i ja kad ponovo za 2-3 dana napunim tih 1400 ponovo moram isto da radim... Evo bash sad citam na netu da jos neki imaju problem, ali nigde ne pise kako su resili problem... Msm da ovaj tel moze sigurno da primi vise od 1400 poruka, symbian je a i ma veliku memoriju... Stv ovaj sony erikson me toliko namucio oko tih poruka, inace izdrzljiviji telefon od njega nema...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.