Interesujeme koliko mogu da dobijem za moju Nokiu 6500 slide crna....stara je godinu i po dana , uz nju ide memoriska od 2 gb, slusalice, punjac....ima tragova koriscnja i probili zvucnici..
Vidi ovako, posto su takvi modeli u odlicnom stanju oko 50e, ti mozes da trazis oko 35 najvise, s obzirom na navedene nedostatke.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Interesujeme koliko mogu da dobijem za moju Nokiu 6500 slide crna....stara je godinu i po dana , uz nju ide memoriska od 2 gb, slusalice, punjac....ima tragova koriscnja i probili zvucnici..
Takvu je prodati možeš samo nekom servisu za 10 do 20e. Ili da uložiš u buzere i masku pa da je prodaš za 50e.
Original displej za N95 8GB je sa zamenom 40e. Kopija 20e. Razlika ko dupe i glava. Sa kopijom kad ideš kroz meni ostaju bele crtice po ekranu. Kvalitet boja mnogo lošiji. Ako je samo displej. Ako je + flet: - original 30e - kopija 20e.
:: Jel postoji negde na svetu N95 sa ispravnim displejom :: :: S1000R :: :: :: ma meni ultela n95 8gb za 30 evra sa polomljenim displejom, pa sam ovaj hocu da prodam pa da za n95 kupim dislpej...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.