hvala na brzom odgovoru. ako cujes da ima negde i bez `poreza` :), javi. inace, ovaj telefon imam vec godinu i po dana i prezadovoljan sam i hocu ponovo da kupim isti samo nov, naravno. napravio sam nekoliko hiljada fotografija, imam bog zna koliko sati razgovora i stvarno ne vidim i dalje bolji telefon u ponudi. ova nova touch sranja mi idu na zivce. da sam neki klinac koji sedi u zadnjoj klupi i na casu gleda fimove i slusa muziku pa i da uzmem neki touch, ovako, u autu sam non stop i ko ume da kuca poruke i da koristi telefon a da prakticno ne gleda njega svaka mu cast.
Pod broj jedan, ne vidiš bolji telefon jer ne znaš za bolje...
Pod broj dva, sama definicija da klinci na času samo koriste touch telefone je stvarno No comment... Touch screen telefon nudi mnogo više, ali šta tebi da se priča kad ne vidiš dalje od jednog Samsunga starog 3 godine...
...i pod tri, jesi ti normalan uopšte kad kucaš poruke dok voziš???????????????? __________________ Scourge of PCBerza
:: :: hvala na brzom odgovoru. ako cujes da ima negde i bez `poreza` :), javi. inace, ovaj telefon imam vec godinu i po dana i prezadovoljan sam i hocu ponovo da kupim isti samo nov, naravno. napravio sam nekoliko hiljada fotografija, imam bog zna koliko sati razgovora i stvarno ne vidim i dalje bolji telefon u ponudi. ova nova touch sranja mi idu na zivce. da sam neki klinac koji sedi u zadnjoj klupi i na casu gleda fimove i slusa muziku pa i da uzmem neki touch, ovako, u autu sam non stop i ko ume da kuca poruke i da koristi telefon a da prakticno ne gleda njega svaka mu cast.
I ja kucam dok vozim nekad, mora se..nije dobro, al jbg. I da, na touch screenu, od 4.3 incha. I snalazim se. I ne sedim u zadnjoj (poslednjoj) klupi i ne gledam filmove. Ako ti vec treba telefon koji je najobicniji, ne moras ni taj da uzmes. Meni je samo sad neizostavno da mogu da surfujem netom na mobu, jer mi nije komp uvek pri ruci, a to sa drljavim ekranom od 2 incha i 4smernim tasterom i ne ide. Jbg, probaj neki touch kvalitetniji pa ces da promenis misljenje.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
pod broj jedan, pojma nemas sa kim pricas tako da nemoj da si toliko samouveren
pod broj dva, predpostavljam da si veoma inteligentan kada si jedan primer tako ozbiljno shvatio. predpostavljam da si i veoma pametan pa ces mi sad, ovako glupom, reci sta to touch sranje nudi vise od samsunga starog 3 godine osim 30% veceg ekrana u manjem broju slucaja.
pod tri, da veoma sam normalan. sa 400.000 predjenih kilometara jos uvek mi nista ne hvali.
:: Pod broj jedan, ne vidiš bolji telefon jer ne znaš za bolje.. :: :: Pod broj dva, sama definicija da klinci na času samo koriste touch telefone je stvarno No comment... Touch screen telefon nudi mnogo više, ali šta tebi da se priča kad ne vidiš dalje od jednog Samsunga starog 3 godine.. :: :: ...i pod tri, jesi ti normalan uopšte kad kucaš poruke dok voziš??????????????? :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: hvala na brzom odgovoru. ako cujes da ima negde i bez `poreza` :), javi. inace, ovaj telefon imam vec godinu i po dana i prezadovoljan sam i hocu ponovo da kupim isti samo nov, naravno. napravio sam nekoliko hiljada fotografija, imam bog zna koliko sati razgovora i stvarno ne vidim i dalje bolji telefon u ponudi. ova nova touch sranja mi idu na zivce. da sam neki klinac koji sedi u zadnjoj klupi i na casu gleda fimove i slusa muziku pa i da uzmem neki touch, ovako, u autu sam non stop i ko ume da kuca poruke i da koristi telefon a da prakticno ne gleda njega svaka mu cast.
tom logikom, tebi bi i ipad odgovarao. njega mozes i kao suncobran da koristis. i na 2.8` se potpuno lepo vide mailovi, fb, youtube klipovi... lepo sam napisao zasto mi se ovaj telefon toliko svidja (odlicna kamera sa mehanickim okidacem, wdr, snima od 30fps do 120fps, garmin radi super, stereo zvuk, divx , 8gb mem, wifi, kompaktne dimenzije, metalno kuciste, tv out... ). primer sa zadnjom (poslednjom) klupom je bio naveden da bih objasnio da je idiotski da imas telefon na koji moras da budes veoma skoncentrisan da bi ga koristio i to uglavnom sa obe ruke istovremeno. jednom drzis, jer izgleda kao konobarski notes, a drugom nabadas. ta touch tehnologija je u primeni bar 20 god u industriji i tamo se veoma lepo koristi. u medjuvremenu su proizvodjaci telefona smislili kako da vam uzmu velike pare a da vam pri tome prodaju 1 displej, 1 bateriju i 2 plastike (gornju i donju). slajd telefoni su mnogo komplikovaniji i skuplji za proizvodnju i zato se i forsiraju ta touch sranja.
:: I ja kucam dok vozim nekad, mora se..nije dobro, al jbg. I da, na touch screenu, od 4.3 incha. I snalazim se. I ne sedim u zadnjoj (poslednjoj) klupi i ne gledam filmove. :: Ako ti vec treba telefon koji je najobicniji, ne moras ni taj da uzmes. Meni je samo sad neizostavno da mogu da surfujem netom na mobu, jer mi nije komp uvek pri ruci, a to sa drljavim ekranom od 2 incha i 4smernim tasterom i ne ide. Jbg, probaj neki touch kvalitetniji pa ces da promenis misljenje :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
:: pod tri, da veoma sam normalan. sa 400.000 predjenih kilometara jos uvek mi nista ne
Vrlo opravdan odgovor, nema šta... Bravo! Samo napred!
:: u medjuvremenu su proizvodjaci telefona smislili kako da vam uzmu velike pare a da vam pri tome prodaju 1 displej, 1 bateriju i 2 plastike (gornju i donju). slajd telefoni su mnogo komplikovaniji i skuplji za proizvodnju i zato se i forsiraju ta touch sranja
Tako je, pun pogodak. To je ustvari samo parče plastike nabacano na jedan jeftini ekran od 10$, a mi ovce smo snobovi veliki pa moramo da dajemo pare na skupe telefone.
`Mehanički` okidač na tom Samsungu, je isti okidač kao na svakom telefonu, ali ne znaš očigledno principe fotografije da raspravljaš o tome...
Slajd telefoni su skuplji za izradu? Ne znam baš šta da ti kažem na ovo. Izvala veka stvarno. Po tebi su telefoni sa 1ghz procesorima i ekranima sa visokim rezolucijama glupost u poredjenju sa sliderima i rezolucijama digitalnog sata....
Šta sve ljudi danas su u stanju da pričaju, neverovatno... ajde da prodaješ te priče u društvu pa da ispadaš kao pametan, ali da se brukaš na forumu pred ljudima...
Možda ne bi bilo loše da se vratiš u tu zadnju klupu malo...
Ako misliš da si u pravu, ne znači da jesi! __________________ Scourge of PCBerza
da si se ikada bavio mikro elektronikom ili procesima proizvodnje ne bi lupao toliko gluposti. verovatno i da se sapletes o taj 1 GHz ne bi znao sta je.
:: :: pod tri, da veoma sam normalan. sa 400.000 predjenih kilometara jos uvek mi nista ne :: :: Vrlo opravdan odgovor, nema šta... Bravo! Samo napred :: :: :: u medjuvremenu su proizvodjaci telefona smislili kako da vam uzmu velike pare a da vam pri tome prodaju 1 displej, 1 bateriju i 2 plastike (gornju i donju). slajd telefoni su mnogo komplikovaniji i skuplji za proizvodnju i zato se i forsiraju ta touch sranja :: :: Tako je, pun pogodak. To je ustvari samo parče plastike nabacano na jedan jeftini ekran od 10$, a mi ovce smo snobovi veliki pa moramo da dajemo pare na skupe telefone :: :: `Mehanički` okidač na tom Samsungu, je isti okidač kao na svakom telefonu, ali ne znaš očigledno principe fotografije da raspravljaš o tome.. :: :: Slajd telefoni su skuplji za izradu? Ne znam baš šta da ti kažem na ovo. Izvala veka stvarno. Po tebi su telefoni sa 1ghz procesorima i ekranima sa visokim rezolucijama glupost u poredjenju sa sliderima i rezolucijama digitalnog sata... :: :: Šta sve ljudi danas su u stanju da pričaju, neverovatno... ajde da prodaješ te priče u društvu pa da ispadaš kao pametan, ali da se brukaš na forumu pred ljudima.. :: :: Možda ne bi bilo loše da se vratiš u tu zadnju klupu malo.. :: :: Ako misliš da si u pravu, ne znači da jesi :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.