ljudi imam auto punjac za nokiu...a ja imam sonyericsson..moram da idem na put pa mi treba..da li mogu da otkinem dzek od nokie i zalemim od sonyericssona dzek..nezz razlike u voltazi pa se bojim da nesto ne krene po zlu ..
Uzmi unimer, izmeri napon i jednog i drugog običnog punjača pa ako su isti zalemi, trebalo bi da radi. Pazi samo da ne obrneš polove sto mu smrdljivih tvorića.
Najbolje da pričekaš da ti se Skar javi, on je sigurno probavao nešto slično.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Na takvom punjaču nokia napon je 5v 890mA,a na punjaču za SE(koji koristim za k510i i w800)je napon 4.9v 700mA,tako da pretpostavljam da može.Pročitano sa punjača nisam merio napone.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.