...experimentisao sam malo sa mojim telefonom i reprodukcijom videa, odprilike mu audio kodek pravi problem. Kada sklonim ausio u potpunosti, telefon gura video i sa 60fps bez seckanja (720p), medjutim kada ima audio ukljucen krece konstanto seckanje, bez obzira na rezoluciju. Pa me zanima koji je audio kodek najnezahtevniji, jer ocigledno je audio u pitanju. Telefon je HTC Desire, ...moguce da mu fali neki kodek :)
Pozz...
Ne fali mu kodek u glavi, možda si stavio prevelik bitrate ili nešto treće. Ti možeš da koristiš ipod profil u većini encodera i ispašće ok, samo promeniš na tvoju rezoluciju i bitrate koji oćeš. Koji plejer koristiš?
Morao sam malo da se cimam da bi našao kombinaciju kodeka koje ovaj moj tattoo oće da pusti bez seckanja
U renomiranom free encoderu MediaCoder ide ovako: video: H.264 codec, bitrate 320, profile: baseline, level 3.0 audio: AAC-HEv2 Nero encoder - target bitrate, 80 kbps container: mp4 picture: resize 320x240, crop: expand to fit, framerate 29.97, keep pixel AR (ovo mu da one lepe crne ivice gore i dole na koje može da renderuje titlove)
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
...`grehota` je ne iskoristiti rezoluciju displeja... ovako, kao sto sam rekao, tera on 720p (1280x720) bez seckanja, ako video nema zvuk, cim mu ubacim zvuk, tu je gotovo... isto sam probao i sa divx filmovima sa zvukom secka bez glatko kao bebina guza...
...koristim yxplayer, cita sub, bas je oki...
E da, terao sam mp3 sa 96k bitrate... ajd probacu malo da se poigram...
Pozz...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.