video sam sve aplikacije kako funkcionisu na htc-u i kako radi, ali prva boljka mi je bila app `people` (kontakti), pokusao sam da prebacim preko HTC pc sync bez uspeha (sva upustva sam ispratio, ali nece da se poveze). To je problem jedan.
Problem dva: imam sd karticu od 2gb-a, stavio sam u documents (ima formiran folder na kartici), film ali ne mogu da ga nadjem? da li treba neki program ili ?
Ako ima neke zanimljive programe ili igrice (a da sta pritom probali) sibnite linkove :) Nisam uspeo da izvalim kako radi bar code sa sajtova -.- Total begginer...
Što se tiče zanimljivih stvari pogledaj moju temu: Android Stuff u Smartphone podforumu.
Da bi radio sync sa HTC Sync-om treba ti Outlook (Express) ili da jednostavno sinhronizuješ konktakte sa tvog Gmail naloga ako ga imaš.
Druga mogućnost je da kontakte spremiš u VCF formacu, i takve iskoiraš na SD karticu i kroz People aplikaciju odeš na IMPORT from SD CARD, Multiple / ALL VCF files.
Ne znam da li radi Sync sa 2010 verzijom. Probaj 2003/2007. Ja sam uspešno Sync-ovao sa 2007-icom,
:: POveze se on na HTC sync, ali kad god pritisnem dugme `SYNC` on napise `start outlook...`, imam outlook 2010 :: :: Probacu sa drugom opcijom :: :: Hvala za temu :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.