Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
HTC WildFire - gde, sta kako :S
STRANA 1 OD 1
RyZeeR HTC WildFire - gde, sta kako :S 05.02.2011. 14:40 T33396

status: user
broj poruka: 113
Pozdrav svima,

video sam sve aplikacije kako funkcionisu na htc-u i kako radi, ali prva boljka mi je bila app `people` (kontakti), pokusao sam da prebacim preko HTC pc sync bez uspeha (sva upustva sam ispratio, ali nece da se poveze). To je problem jedan.

Problem dva: imam sd karticu od 2gb-a, stavio sam u documents (ima formiran folder na kartici), film ali ne mogu da ga nadjem? da li treba neki program ili ?

Ako ima neke zanimljive programe ili igrice (a da sta pritom probali) sibnite linkove :)
Nisam uspeo da izvalim kako radi bar code sa sajtova -.-
Total begginer...

hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 05.02.2011. 16:29 #292210

broj poruka: 9006
Gde tačno zapinje pcsync. neće da se poveže s kompom il neće da prebaci kontakte?

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

Equinoxe Re 05.02.2011. 16:38 #292211

broj poruka: 12057

Što se tiče zanimljivih stvari pogledaj moju temu: Android Stuff u Smartphone podforumu.

Da bi radio sync sa HTC Sync-om treba ti Outlook (Express) ili da jednostavno sinhronizuješ konktakte sa tvog Gmail naloga ako ga imaš.

Druga mogućnost je da kontakte spremiš u VCF formacu, i takve iskoiraš na SD karticu i kroz People aplikaciju odeš na IMPORT from SD CARD, Multiple / ALL VCF files.

RyZeeR HTC sync... 05.02.2011. 17:53 #292241

POveze se on na HTC sync, ali kad god pritisnem dugme `SYNC` on napise `start outlook...`, imam outlook 2010.

Probacu sa drugom opcijom.

Hvala za temu :)
Equinoxe Re: HTC sync... 05.02.2011. 17:55 #292243

broj poruka: 12057

Ne znam da li radi Sync sa 2010 verzijom. Probaj 2003/2007. Ja sam uspešno Sync-ovao sa 2007-icom,

:: POveze se on na HTC sync, ali kad god pritisnem dugme `SYNC` on napise `start outlook...`, imam outlook 2010
::
:: Probacu sa drugom opcijom
::
:: Hvala za temu :)
RyZeeR Uspeo sam da prenesem kontakte. 05.02.2011. 18:38 #292261

kako tako u 2007-cu :D
tnx

Jos jedno pitanjce, da li postoji mogucnost da se prebaci film na sd kartici i da se isti film pusti na Htc?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs