gde i koji Flash player skinuti i instalirati za ovaj telefon...? WI-FI mi radi u kucnim uslovima , imam net, ali ne i you tubeta, ...pocne download i zakuca se, ostane samo ikona Flash playera i nista vise....DIVXove pusta bez problema....ubice me zena ako i ovo ne osposobim....telefon je njeno novo mezimce....HELP...SOS...HILFE...etc etc etc unapred hvala
Sledeći put kupi `SMARTPHONE` sa operativnim sistemom, pa bio Symbian, WindowsMobile, Android, iPhone OS, a ne to sranje od Gold Star-a (LG) sa fabričkim menijem i nekom jadom od nazovi 2.1 Java platformom .... na kome hoćeš čuda koje nemaju ni mnogi modeli sa OS-om ... Poz!
da da...kad bilo koji od tih aparata bude po dizajnu odgovarao zenskom ukusu, kada budu jeftiniji od 200 e, .....trazio sam savet nekoga ko zna nesto a ne besmislene trosadzije ( verovatno virtuelne) koje pametuju kao da je dubina dzepa nepostojeca kategorija a estetika zanemarljiva kategorija....
: Sledeći put kupi `SMARTPHONE` sa operativnim sistemom, pa bio Symbian, WindowsMobile, Android, iPhone OS, a ne to sranje od Gold Star-a (LG) sa fabričkim menijem i nekom jadom od nazovi 2.1 Java platformom .... na kome hoćeš čuda koje nemaju ni mnogi modeli sa OS-om ... :: Poz :: :: ::
Šta fali tattoo, ima ih za 100e a kad mu nabaciš tigrastu masku nema te koja će da mu odoli. Osim toga, rezistivni ekran je stvoren za kuckanje dugačkim noktima.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
a bre ljudi...kupljeno...u uporebi...ne za.......te me ako ne znate ko ija...nema nazad...a ima i onih koji ne padaju na tigraste share....
:: Šta fali tattoo, ima ih za 100e a kad mu nabaciš tigrastu masku nema te koja će da mu odoli. :: Osim toga, rezistivni ekran je stvoren za kuckanje dugačkim noktima :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Šalu na stranu, vidim da ti nije do toga... Druže Savo, ne volim što ti baš ja saopštavam loše vesti, ali ako na telefonu sa fabričkim softverom neka osnovna funkcija ne radi kako treba `out of the box` male su šanse da proradi. Obično je jedino rešenje da sačekaš da izbace novi firmware koji može a ne mora da popravi to što kolje tvoje piliće.
Jesi li probao još neki browser ili samo fabrički? Radi li opera?
Možda postoji neka aplikacija specijalno za youtube, za pretraživanje i puštanje videa?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: a bre ljudi...kupljeno...u uporebi...ne za.......te me ako ne znate ko ija...nema nazad...a ima i onih koji ne padaju na tigraste share... ::
normalno da mi nije do toga....elem postoji novi softwer za telefon koji je uredno registrovan kod proizvodjaca, al za sada nemam srca da ga updejtujem ....biose sam fleshovao nebrojeno puta na PC-jima, poceo od DOS-a, pa sve do sedmice sve mi stoji u glavi...al mobilni...to bi mi bio prvi...jos uvek mislim da nisam toliko potkovan....zato i pitam gde zasebno mogu naci softwer i nezavisno ga instalirati...to bi mi skratilo muke....ali ako takva opcija ne postoji, onda ce mi to biti prvenac update-a mobilnog Pozz Raicu
:: Šalu na stranu, vidim da ti nije do toga.. :: Druže Savo, ne volim što ti baš ja saopštavam loše vesti, ali ako na telefonu sa fabričkim softverom neka osnovna funkcija ne radi kako treba `out of the box` male su šanse da proradi. Obično je jedino rešenje da sačekaš da izbace novi firmware koji može a ne mora da popravi to što kolje tvoje piliće :: :: Jesi li probao još neki browser ili samo fabrički? Radi li opera :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: a bre ljudi...kupljeno...u uporebi...ne za.......te me ako ne znate ko ija...nema nazad...a ima i onih koji ne padaju na tigraste share... :: :: ::
jes...dobijem pocetnu stranu, izaberem spot, pocne download i zakuca se na 1%
:: Ideš na ovu adresu :: :: http:\m.youtube.co :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
:: .... kao da je dubina dzepa nepostojeca kategorija a estetika zanemarljiva kategorija...
:: :: Dubina džepa?!? Ufff .. . samo to mogu da napišem, kada za 200€ neko kupuje JAVA telefon ... Druže, za 200€ si mogao kupiti 100 različitih modela `SMARTPHONE` aparata od Symbiana- preko Windows Mobile 6, 6.5 modela, do čak iPhone 3G modela pa preko mnoštva NOVIH Android modela ... i to strašno funkcionalnih ... biće da medju njima ima i nešto estetski lepo za probrati ...
Što se tiče Opera Mini, ona postoji u .jar varijanti, no teško da je optimizovana za puštanje flash sadržaja ... takvi programčići se uglavnom pišu za budžet telefone ... to što neko kupuje Samsung-a ili LG bez OS-a za 200€ i još misli da je jeftino prošao ... huh ... nemam reči!
Youtube i Facebook besplatno nameštam na GD880 mojim kupcima. GPS navigaciju sa Garmin mapama naplaćujem na 4GB mSD 10e. Sve radi fenomenalno.
Za tebe Savatije: Youtube i Facebook 10e zajedno. GPS navigacija sa Garmin mapama na 4GB mSD 20e. Sve radi fenomenalno. Navigacija ne skida ni dinar kredita.
Ako oćeš besplatno vijaj onog ko ti je prodao da ti i namesti bar JuTjub. Ovde ništa pametno čuti nećeš, ako se Skar ne uključi.
Inače GD880 je najbolji izbor do 165e. Hardverski je odrađen do savršenstva. Ekran kao na Iphone 4.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.