Molim cenjene članove foruma da mi preporuče GPS uredjaj. Treba mi uredjaj sa EU mapama a ne bi bilo loše da podržava SD kartice, da otvara što `više fajlova`... da ima što veći i što kvalitetniji displej a da nije previše skup. Interesuje me kako mogu da se `ubace` mape u uredjaj koji se prodaje bez mapa??? Šta mislite o Blueberry i Goclever uredjajima, konkretno o modelu Goclever 5066FMBT FE, koji na papiru izlgeda najbolje?
Svi podrzavaju sd,micro sd ili slicne formate kartica.U svaki mozes ubaciti Igo (99%) ali mozda i neki drugi softver.Najlaksa varijanta je pokretanje tog softvera sa memorijske kartice a mozes i instalirati softver na uredjaj pod pretpostavkom da imas dovoljno memorije na uredjaju.Jedino sto postoji opasnost da nesto zajebes ako nisi siguran sta radis.Imas recimo na rapidserbia gomilu postova na datu temu softvera za gps.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.