Imam SE K800i pa me interesuje da li melodija za poruke moze da se namesti da malo duze svira? Npr. stavim mp3 melodiju, neki skraceni instrumental od jednog minuta, a on mi odsvira nekih 10-tak sekundi kad stigne poruka i to je to! Hvala!!!
pa obradi fajl u recimo Sound Forge-u da se ponavlja i snimi u telefon...
:: Imam SE K800i pa me interesuje da li melodija za poruke moze da se namesti da malo duze svira :: Npr. stavim mp3 melodiju, neki skraceni instrumental od jednog minuta, a on mi odsvira nekih 10-tak sekundi kad stigne poruka i to je to :: Hvala!!!
:: :: Ti bi da ti svira melodija za poruku jedan minut :: :: Mislim da ti inženjeri nisu predvideli :: ::
Da. Npr. na nokii 6680 mi je svirala cela melodija od 3 minuta kad mi stigne poruka. Ok! Nema veze. Skontao sam da nemoze vise (duze) nego sto je napravljeno. Mislio sam da mozda ima neki programcic koji se instalira u fon pa da on to odradi. Hvala lepo! Pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.