imam neku ponudu za nov/polovan htc touch pro 2 (uzet za nemacku mrezu, ima nemacki windows, radi sa 063 mojom karticom), pa reko da vidim koliko mislite da to vredi, i da li ga je neko od vas koristio, kakva su iskustva. Izgleda da mora da se doplati neka kinta da se ubaci windows na engleskom, ili to mogu i sam? Nemam iskustva sa novijim telefonima. Hvala
Ako je Win 6.1 on ima multijezičku podršku i ima i english u meniju za izbor jezika. Ako je Win 6.5 onda je samo jedan jezik, kao na računaru. Postoji english rom i možeš i sam da ga ubaciš. Fabrički telefon dolazi sa Win 6.1. Ako je 6.5 neko ga je već radio i nije nov. Model je mator već 2 godine. Ekran je praistorijski TFT, touch rezistivan a ne kapacitivan, što je sve praistorija. Ako je za neka baš male pare onda uzmi. HTC ima naduvane cene.
@bax nista mi nije stiglo na mail @miki za 150e nema nigde nov, uglavnom je pokolebao si me zestoko, u kombinaciji sa baxovim bezim od windows mobile... nemam poima
As of November 2009, unofficial firmware for GSM and CDMA versions have been released by third parties.[5] The XDAndroid project makes it possible to run Android on HTC Windows Mobile phones, including the Touch Pro2.
Nemoj se plasis windowsa, nije toliki bauk kao sto to pricaju. A za ovo sto ti kaze da nov vredi 150 mogu samo da kazem HA HA, kolko onda nov treba da bude n97? 50? Touch pro 2 je odlican uredjaj.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: @ba :: nista mi nije stiglo na mai :: @mik :: za 150e nema nigde nov, uglavnom je pokolebao si me zestoko, u kombinaciji sa baxovim bezim od windows mobile... nemam poim :: :: As of November 2009, unofficial firmware for GSM and CDMA versions have been released by third parties.[5] The XDAndroid project makes it possible to run Android on HTC Windows Mobile phones, including the Touch Pro2 :: :: ovo znaci da moze i android na njemu ::
Ne kontam zasto non stop nap*savas HTC HD. losije radi sa HTC Sensom 2.5 ali zato WM6.5 i Touch Flo 3D radi pristojno brzo tj radi isto brzo kao i sa 6.1 samo sto nije onoliko ruzan start meni. Kontam da non stop ponavljas kako neki tvoj ortak ima hd koji se vuce ali imas mali milion romova i mozes naci neki dovoljno brz.. Sad pitanje za tebe kako moze HTC Touch PRO da bude bolji od HD kad imaju identican hardware samo je razlika u software-u jer je PRO dobio kasnije zvanicunu prodsku za 6.5, a hd nije
iz ovoga se vidi da cak HD ima malo noviji cpu od PRO-a i veci ekran 3.8 inca do duse bez hardware tastature.
Kwbr pravi odlicne romove za PRO2,HD pa i ti mozes da kazes ortaku da skine neki nek proba, i nek instalira neo pack drajever radi bolje :) (ima naravno i drugih).. inace rade i nand android za blackstone i za rhodium je koliko vidim gotov ali im je sense problem pa ce verovatno imati android bez sensa..... Necu da se raspravljam ovde samo kazem covek pita za HTC touch pro ti odgovaras ne samo hd ! Ove gore specifikacije sam ti okacio da vidis koliko si malikice subjektivan i kazes da je hd krsh a pro je ok - kad ono isti uredjaj samo drukcije spakovan
PRO2 je odlican telefon. I za 150e je super, ako ga poredis sa N97 on je avion :) onda bi 5800 trebalo da kosta 40e :)
da i verovatno ce moci android samo ne znamo kako ce da radi...
Josilenko, Snoopy: pogrešio sam, ali bez namere. Kada sam gledao cenu gredao sam model HTC touch 2, bez PRO. Taj bez pro ima ekran 240X320, manji od 3 inča. Mnogo lošiji od PRO verzije. Moja greška. Taj sa PRO vredi više. Ne znam koliko, ali dosta više.
Josilenko, meni je Win mobile više user frendly od Androida. Stvar navike. Zavisi šta si od telefona koristio do sada. Obavezno instaliraj 6.5. 6.1 je baš praistorija. Win 7.0 je kopija iPhone OS-a i mislim da ne može na taj.
Snopy: 5800 jeste đubrence, ali Nokiji nije bio promašaj, već bingo. Ekonomski. N97 nije toliko đubernce, ali je bio totalni tržišni promašaj.
cena je ispod 30 evra:Ali nema gsm karticu, za te pare dobije se nesto kao palmtop ? sa kamerom, wirelesom, pretpostavljam i sa gps.. Moje pitanje je da li moze da radi kao gps uredjaj ili ne? Eventualno koje bi jos funkcije mogao da obavlja ?
Nažalost kao što vidiš dole u priloženom linku većina blackberry-ja izgleda slično sve dok nam ne kažeš tačno koji je model nemožemo ti ništa reći sa sigurnošću
:: :: samo sam ovlash video na pijaci blackberry ovakvog oblika(pretpostavljam da cu opet naici na istog coveka :: :: http://img101.imageshack.us/i/retailblackberrybold978.jpg :: :: cena je ispod 30 evra:Ali nema gsm karticu, :: za te pare dobije se nesto kao palmtop ? :: sa kamerom, wirelesom, pretpostavljam i sa gps.. :: Moje pitanje je da li moze da radi kao gps uredjaj ili ne? :: Eventualno koje bi jos funkcije mogao da obavlja ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.