Ucestvujem u VIP Android izazovu sa dva prijatelja, sinoc smo zavrsili aplikaciju, a sada je objavili na Android Market-u
Ime: Gradoid
O cemu se radi?
U aplikaciji imate listu gradova, za svaki grad kategorije (kafici, hoteli, restorani, poslasticarnice, teretane, bioskopi, pozorista) i onda dobijate odgovarajuce liste mesta koje vam trebaju Kada otvorite mesto, vidite sve detalje o tome mestu, listu dogadjaja/zurki u tom mestu i mozete da ostavite komentar i rejting Sto se tice novih mesta i dogadjaja, sami ih dodajete tako sto idete Menu->Dodaj mesto (ili dogadjaj), popunite sve informacije koje znate (pozeljno je bar ime mesta i adresa) i samim tim saljete to mesto na odobrenje ... Ukoliko administratori odobre, svim korisnicima se updatuje to mesto (dogadjaj) u telefonu, tako da uvek imaju najnovije informacije pri ruci
E sada, posto je aplikacija tek pustena na Market, dogadjaja nema puno, a posto smo mesta nalazili po raznim sajtovima, moguce da neka ne postoje (zatvorena ili promenili ime), tako da imate opciju Menu -> Izmeni, opisete lepo sta ne valja i posle odobrenja se menja Takodje dogadjaja nema, ali sto vise korisnika ima aplikacija, to ce biti punija sadrzajem
Posto ja nemam pojma ko sve ovde ima Android 2.1+ telefon (skoro svi HTC telefoni novije serije, mada mogu i kinezi sa androidom isto), otvaram ovako temu, pa ko moze neka ode na Market, ukuca u search: gradoid i preuzme aplikaciju Ne zaboravite rate + comment (naravno 5/5 i sve najbolje u komentarima xD)
Takodje su potrebni ljudi koji ce biti moderatori za odredjene gradove koje poznaju (kako bi znao da li ljudi dodaju prava mesta ili lupaju gluposti), ali naravno potrebno je da imate telefon koji moze da pokrene aplikaciju kao i neku reputaciju na ovom forumu
Ako poznajete nekog ko ima telefon koji zadovoljava uslove, predlozite mu aplikaciju, sto vise aktivnih korisnika, to ce aplikacija biti bolja i punija informacija
U principu rejting i komentari nece uticati na rezultate glasanja, posto o tome odlucuje ziri, ali samim tim dajete podrsku meni i mom timu
Ovo je copy-paste sa jednog foruma, napravili su ovu aplikaciju. Ja nisam radio samo samo im pomazem da ovo zazivi! https://www.sljivovica.iz.rs
:: Zar to sve nije već moguće raditi na google maps :: :: Imam Android 2.3, probaću aplikaciju.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.