Imam nokiu n96 (kinesku) i kad prikljucim usb kabel nista se ne pojavljuje na pc-u a na mob-u pise usb cable connected i posle nekog vremena na tel-u pise warrning bad connection i nikako da namestim usb da mi radi...ako neko znam nek pomaze
Da li je telefon neka kineska kopija ili Made in China samo? Ako je Made in China tj. originalan, postoji par stvari, da ti nije dobar USB port u telefonu ili na kompu. Za komp, nema veze to sto na kompu mozes da nabijes USB, desava se, to znam jer ortak ima problem, a nece da nosi u servis na zamenu ploce, da USB cita npr. flash, ali fotoaparat i telefon nece, niti bluetooth dongle.
Pokusaj da zabodes kabl na dupe kucista u USB port i vidi kako ce se tad ponasati.
ortaku na original N73 bio neispravan usb kabl fabricki. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
OS- win 7 professional (ako se tako pise :P) ni u jednom portu ne radi na tel-u pise da je konektovano i puni se baterija i to ali na kompu kao da nisam nista ukljucio..
Nisi nam rekao da li si probao na drugom kompjuteru (kod prijatelja npr.) A mozda je i kabl predugacak Imao sam takodjer slucaj gde je napajanje kilavo i onda ne rade neki uredjaji na usb-u...
Nisi odgovorio na sva pitanja: da li ti je phone konektovan u...
03.05.2011. 23:20
status: user broj poruka: 11012
`advanced mode-u` (PC Suite mode, koji omogucava sinhronizaciju na liniji phone - PC, koriscenje fona kao modema itd.) a NE VIDI se u `my computer`... Proveri to u `settings` (ili `phone options` ili vec kako se zove u konkretnom fonu).
Pokusaj da flesujes BIOS (firmware), ako ima novi da se nabavi. Ako nista drugo ne pomogne, probaj da vratis `fabricka podesavanja` (restore factory settings) s tim sto ces prvo sacuvati sve podatke a pre svih - kontakte (tel. imenik). Ovo poslednje moguce je uraditi i tako sto se svi kontakti prebace na `sim memory` (sa phone memory na sim karticu) pa se sacuvaju pomocu externog citaca sim kartica ili se kartica privremeno ubaci u drugi fon...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.