Ovako,trazio sam pomoc na jednom forumu i neki lik me je `prebacio` na ovaj forum i rekao da cu ovde dobiti odg pomoc posto ima dosta strucnix clanova .)
Dakle,imam Samsung Omniu i900 8gb i instaliran Operativni Sistem `Windows Mobile 6.1` , zanima me kako da instaliram Windows 7 mobile (citao sam da ima i da moze)
I jos jedno pitanje :) Kako da instaliram applikacije za ovaj sistem sto imam trenutno i odakle da ih skidam :)
Ako ti program dođe kao CAB arhiva, samo ga prenesi, preko SD kartice, USBa ili BT-a, na mob i startuj ga. Ako ti dođe kao EXE instaler, moraš da povežeš mob na PC preko WM device centra i staruješ instaler na PC-u.
Windows Phone 7, a ne Windows Mobile 7 ima minimalnu zahtevnost procesora od 1ghz i prilično su se namučili da ga sastave za HTC HD2 a kamoli matoru Omniu. OS je odličan i vrlo intuitivan, ali moraćeš da kupiš WP7 telefon da bi ga iskusio nažalost... __________________ Scourge of PCBerza
ne znam da li ga je neko koristio kad kaze da je sranje,il je to na osnovu podataka sa net-a! kao prvo meni je win7 najfluidniji OS,update mango izlazi za nekoliko dana,sve dosadasnje `greske` bice zakrpljene,dok sam imao X10 I i9000 koristio sam wp7 launcher,jer mi je nekako najlepsi i najlaksi za koriscenje,posle update moja je omnia il mozzart :)
Rekao sam sranje sa mog stanovišta. Podrazumeva sve ono što je imao wm6 a win7 nema a meni treba, pre svega file sistem otvoren prema korisniku. Možda je dobar kao telefon ali kao pocket PC je beskoristan.
:: Rekao sam sranje sa mog stanovišta. Podrazumeva sve ono što je imao wm6 a win7 nema a meni treba, pre svega file sistem otvoren prema korisniku. Možda je dobar kao telefon ali kao pocket PC je beskoristan :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.