Istina, da sam Jen-Hsun Huang stvarno bih torti i SKy-un dao po 5000 dolara mesecno za trud u promovisanju firme koju vodi. I to ne samo sto se u nebesa dizu performanse doticne, nego se gleda da se svaka pomisao kvalitetu konkurencije obesmisli... Ma dozivotna penzija, bre! XD
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Kad se vec pominju cifre bas me interesuje koliko se placa psiholoska zaludjenost bolesno zaslepljenih razmera jednog brenda ili je to jednostavno od srca prema AMD-u? Koliko spamujete i sirite taj fanboyizam covek bi pomislio da vam iz budjelara ispadaju dolari. Ova PC Berza sve puna marketara bogatasa koji uspesno obavljaju svoje dnevne duznosti na nivou.
Tortojed,povlaci se dok mozes,pocece da ti skidaju i slag ali sa ..... :D
I on se stvori... Neverovatno, ovo nije prvi put... Kao Betmenu kada panduri daju znak reflektorom da dolazi, i on dodje dok kazes ^&$% Nvidiamen dolazi i spasava dan, mladez, celokupni svetski tehnoloski poredak od zatrovanih ideja kvazimodernog doba ! `He `s here, he `s there He `s everywhere, so be there `
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Ja to znam od prvog dana ali me mrzi da menjam. Ali covece gledaj malo sebe... Sta ti sve pises... Strasno... Zabrinjavajuce...
:: Gadjas se sa tim engleskim ko baba sa snenoklama :: Bar nauci da napises ispravno ime brenda memorije u tvom potpisu! : :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Miskonius, veruj mi, nikakvog `fanboyism-a` u ovome nema. Pre...
15.06.2011. 02:26
status: user broj poruka: 11016
nekoliko meseci (nesto se ne secam da si sa nama bio tada) na Forumu se vodila rasprava o pravcima razvoja hardvera i softvera u mobilnoj telefoniji/komunikacijama. Tada su NEKI, ovde veoma prisutni, omalovazavali eNVidijine napore u tom pogledu i predvidjali neuspeh doticne kompanije u nastojanju da se nametne kao znacajan proizvodjac visejezgarnih procesora za mobile devices...
Re: Miskonius, veruj mi, nikakvog `fanboyism-a` u ovome nema. Pre...
15.06.2011. 02:32
status: user broj poruka: 4420
Ne tada sam bio samo pasivni posmatrac... :-) Ali ne znam, sto je neko moga tako nesto da odvali, da Nvidia nece moci da se tu snadje... nisam ni ja Fanboy, kada sam u januaru kupovao komp, da je i5-750 bio jeftiniji kao i hawk 460 gtx ja bih sad imao sjroz drugu platformu. Gledam da za svoje pare uzmem najbolje u datom trenutku i to je sve. I cisto da se razumemo, isto bih sve ovo govorio i da imam Intel/Nvidiu.
:: nekoliko meseci (nesto se ne secam da si sa nama bio tada) na Forumu se vodila rasprava o pravcima razvoja hardvera i softvera u mobilnoj telefoniji/komunikacijama. Tada su NEKI, ovde veoma prisutni, omalovazavali eNVidijine napore u tom pogledu i predvidjali neuspeh doticne kompanije.. :: ::
Ajde bre zeleni demonu nemoj da siris tu negativne vibracije i da trujes. Dok ne stavis naocare sa crvenom dioptrijom neces nikad biti realan. Kakva nVidia ,kakvi bakraci?Kad je to bila firma?
Ta firma je trebala jos davno (Od Nastanka nam Fermija) da propadne po proklamatoru Obradamusu i njegovom prorocanstvu a i visoki svestenici i redovi monaha su u stopu pratili i pripremali se na ceremonijalni obred usled velikog radovanja i silaska novog Mesije i apsolutnog vladara blATI-ja sada vec znanog kao AMD Promaja.
Ne znas sta propustas,brze bolje predji na AMD jer je AMD best buy za gaming :D Nemoj da ti Guru Medo dodje i sve objasni.Nahebaces, I ti ces nahebati ,svi ce te nahebati :)
LOL - za `Obradamus` imas od mene piva koliko mozes da popijes...
15.06.2011. 03:38
status: user broj poruka: 11016
(a na ovakvoj vrucini!)!!! Ha, ha, ha! NostrAMDamus... Promaja? Stvarno, kad god pocnem da citam neki njegov prilog, setim se da postoji bolest `crveni vetar`. Zasto, pitam se, zasto?
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.