Da li sam nešto halucinirao ili je moguće broj prebaciti kod drugog provajdera? npr, imam telenor 063 a zelim da ostane isti broj,ali da odem kod VIP-a
... bez nekog mita. Kako to da ide baš tako jednostavno? Koliki je moj deo, nećete da me prevarite... ma, majku ti lopovsku, jel` tebe ona bilijeva kurva poslala da nas pljaškaš?.... Baš da vidim(0). Ako to prođe glatko, ja sečem jajčad.
Firma u kojoj radim prebacila je svoje sluzbene telefone sa tel..ma na Tel..r. (izvinite za tackice ali mi je lakse ovako da ne bude posle ovo ono) Za iste pare dobicemo mnogo vise price.(barem na papiru) Dobili smo kartice od novog operatera sa brojem koji smo imali i danas u toku dana treba da mi prestane da radi stari, a novi da proradi.Kako ce to da prodje javljam ako nekog interesuje.
Pozdrav svima.
PS:
Ovo sam napisao jer skupljam jajca :)
:: ... bez nekog mita. Kako to da ide baš tako jednostavno? Koliki je moj deo, nećete da me prevarite... ma, majku ti lopovsku, jel` tebe ona bilijeva kurva poslala da nas pljaškaš?... :: Baš da vidim(0). Ako to prođe glatko, ja sečem jajčad :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Da li valja il` ne valja, videćemo.Ionako su skoro svi operateri počeli da ispoljavaju simptome retke polne bolesti - zabole ih q.... za korisnike. p.s. Pisko, nemoj da se kladiš u `family jewels` jer ako upali transfer, onda nećeš biti Pisko nego Piskavi, i jedina vajda od toga će ti biti to što ćeš moći da pevaš prateće vokale Stingu. :)
:: ... bez nekog mita. Kako to da ide baš tako jednostavno? Koliki je moj deo, nećete da me prevarite... ma, majku ti lopovsku, jel` tebe ona bilijeva kurva poslala da nas pljaškaš?... :: Baš da vidim(0). Ako to prođe glatko, ja sečem jajčad :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Bar ćeš postati slavan, i još ćeš imati prilike da sarađuješ sa Stingom!Jes` da nećeš imati zvončiće, ali neki bi dali i mnogo više, samo da izađu na televizor...
Je što kad pozovete prebegli broj, prvo će se javiti teta koja će nadugo i naširoko objašnjavati da broj nije u toj i toj mreži već da je prebegao u tu i tu mrežu. Da li se naplaćuje (tarifira) to što teta iskenja ne znam. Kod VIP-a najverovatnije se naplaćuje. Ja prebegle brojeve brišem iz imenika.
Prebegli broj ne može isključiti tu tetu da ne laprda. Pozivalac može, ali je isključio onda za sve brojeve, što ljudi neće da rade zbog minuta u svojoj mreži. Niko neće da zove na slepo.
Razumeo bih da pojedinac nasedne i upeca se na ovu glupost, ali ozbiljna firma? Jezivo. Napušavaće vas klijenti. Ljudi misle da ste nedostupni, da ste promenili broj, jer 90% ih ne razume šta kaže teta.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.