nešto mi on sad kao zapao za oko, ali mi je čudan ovaj njegov `slajd`, koji baš i nije slajd nego... nešto! pa me sad interesuje kolko je ovo izdržljivo, jer ko je vido telefon zna da on ustvari `prebacuje` ekran preko tastature, nije klasičano da sklizne... da ne bude posle da jurim delove za njega.. ili još bolje, ako neko zna gde da nabavim ovo http://goo.gl/67hAZ
auuuu jbt, pa dal je moguće??? u principu bežim od telefona koji su slajd, ali već 10ak meseci imam se j20i, i ne da mu šljaka mehanizam. oduševio sam se, pa računam ovo je kao skuplji telefon pa je kvalitetniji... a i ko zna šta mu je ovaj radio, nisam do sad čuo da je neko ovolko razdrndao telefon....
ali jurim telefon koji ima 3.5mm sluške, da je Android, da ima qwerty, i da ima radio... a ne uklapa se mnogo telefona u kriterijume... Milestone nema radio, al mi se mnogo svidja...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.