Planiram ovih dana da uzmem telefon za dinar, a sa mesecnom pretplatom oko 1000din. Gledao sam u VIP-u, imaju Samsung Galaxy 5 za te pare. U Telenoru imaju Galaxy Mini za te pare, a mts nisam jos gledao.
Pa me zanima, vasa iskustva u vezi postpaida sa nasim provajderima kakva su? Ja sam do sada bop prepaid, tako da ne znam. Sto se tice Galaxy 5 i Galaxy Mini, slicni su telefoni, sa tim sto petica ima 16mil boja a mini 256k, dok mini ima 3mpx kameru a petica `jadnih` 2. Mada ne bih sudio po kameri, jer imam fotoaparat, tako da na telefonu retko kad sta uslikam. Telefon najvise koristim za muziku, poruke i net (potreban mi je wi-fi).
Meni je cale vec 3 godine na vip-u.Uzeo je neku nokiu 2630 valjda.Za te 2 godine nijedan racun mu nije bio veci od 1100 dindzi koliko je i placao.A ubio se od price imao je po 4-5 sati razgovora svakog meseca.Sad sa 25% popusta placa oko 800 i nesto dinara.A meni se drugarica zalila na mts.Nije uzela nikakav telefon samo se prebacila na postpaid.Zadnji racun joj je bio 2200 dinara a slabo zove uglavnom kucka poruke Toliko od mene,nadam se da sam koliko-toliko pomogao.
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
sto se mene tice prezadovoljan sam mts, medjutim ne moze sve u jednom. koristim dual sim telefon. jedna kartica mi je na BelSMS tu za 340din dobijash 1000sms, 10mms i 10 min unutar mreze, a druga kartica mi je BIZnet300 tu mi je jedino dzaba razgovor unutar grupe, ali svi najbitniji su mi tu, digo kartica pa razdelio :D a inace tu je preplata 30din, 2din sms, 3,5din min ka mts i 7.5 ka ostalima tarifira se 1s, uspostava veze 0. sve u svbemu sam zadovoljan :D sad ti ako mislish tel napravi kompromis sam znash sta ti najvise treba i na kojim mrezama su ti prijatelji
godina koristim MTS biznis paket sa umrezenim brojevima i nikakvih problema nisam imao. U principu sam zadovoljan uslugom i cenama.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Evo vec 5 godina sam na postpaidu u Mts i nikakvih zamerki i problema nisam imao.Koristim Mix tarifni profil.Najbitnije u svemu da odlucis ti i u kojoj su mrezi tvoji prijatelji,i na osnovu toga izaberi operatera mobilne telefonije i tarifni profil.
mts sam koristio do pre 2 godine (pa bar 6 godina) kada sam prsnuo i raskinuo ugovor jer su lopovi kakvih nema :).. bio sam na bel 200 paketu koji se jedini nije menjao godinama plus je rasla cena pretplate a non stop su izlazili neki novi paketi itd... e sad `ebo mts sa vipom ovako stoje stvari:
sve mreze su ti iste (bilo da je 060.061.062.063.064.065.066) znaci nema da razmisljas koliko imas minuta u monopolistickom mtsu a koliko u ostalim mrezama... pored besplatnih poruka i mms se racuna kao besplatna poruka sto je xtra ako si na postpaid 325 ili 600 kada istrosis sve minuta u vip mrezi su ti razgovori free sto nema ni kod telenora ni telekoma...
e sad videcemo kako ce vip da se pokaze kada osvoji trziste posto masa ljudi prelazi u vip pogotovo jer je sada moguce da predjes bez da menjas stari broj.. tako da...
vidi sam ipak na kraju i odluci, ali ne prica vecina ovde za dzabe VIP :)
Ako odlucis da ne uzimas telefon definitivno mts, jer do kraja avgusta imaju promociju 50% popusta, dakle bilo koji paket da uzmes placaces ga duplo jeftinije dve godine koliko i traje ugovor, uz to ces dobiti i onaj kineski ZTE koji mozes dati matorima. Ja sam vipov korisnik i planiram da precem na mts po isteku ugovora. Supruga i keva su potpisali nedavno za mts. Tako da...mts.
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee...
Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite!
Dzaba tih 50% popusta kada ces preci racun 100% (jer brdo minuta imas samo u 064 mrezi).. tih 50% je samo ocajnicki pokusaj da se zadrzi jos nekolicina ljudi jer svi masom odlaze iz mts-a.. mada opet ovo je samo moje vidjenje stvari.. :]
:: Ako odlucis da ne uzimas telefon definitivno mts, jer do kraja avgusta imaju promociju 50% popusta, dakle bilo koji paket da uzmes placaces ga duplo jeftinije dve godine koliko i traje ugovor, uz to ces dobiti i onaj kineski ZTE koji mozes dati matorima. Ja sam vipov korisnik i planiram da precem na mts po isteku ugovora. Supruga i keva su potpisali nedavno za mts :: Tako da...mts :: :: AMD Phenom II X4 955 BE :: Gigabyte GA-880GA UD3H :: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 :: Gainward ATI HD 3870 512mb :: WD Caviar 640GB blue :: Cooler Master Hyper 212 Plus :: :: ::
:: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec. - besplatne su, `oćeš jednu?
Not 4 Every1
:: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! : :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ::
A zato moju drugaricu kolju sa racunom,da izvade razliku :D Sigurno nisi jedini koje placa 300-400 dindzi racun.
A sad ozbiljno: Mislim da je vip trenutno najbolji i verovatno i najposteniji sto se tice usluga.Tako da i moj glas ide za VIP.
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
:: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
:: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec. :: - besplatne su, `oćeš jednu? :: :: Not 4 Every1 :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! : :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ::
Jesi i bićeš dokle god ti se kad god platiš neki račun bar 1 deo para ne vrati u džep...
@INXS: (dobar ti nick) Nisam jedini, 300-400 izađe iz džepa al` se 1.000-2.000 vrati s`tim što država uzme 54.7% penziono+socijalno nema rada na crno, zdravstveno imam u svojoj firmi...
A sad najozbiljnije: daj mail od drugarice da je ne kolju više, YBT?!!
Not 4 Every1
:: ma jok, ja odavno nisam u ma3xu . :: :: :: :: :: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec. :: :: - besplatne su, `oćeš jednu? :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! : :: :: :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: ::
:] pa da mi se ne vrati kako bih ga inace platio.. a to sto placas drzavi i koliko ona uzima sto preko poreza, PIO-a i ostalih izmisljenih doprinosa i dazbina (do skoro izmisljeni porez na upotrebu mobilnih telefona, popularni PUMT), to je u stvari pravi ma3x...
:: Jesi i bićeš dokle god ti se kad god platiš neki račun bar 1 deo para ne vrati u džep... :: :: @INXS: (dobar ti nick) Nisam jedini, 300-400 izađe iz džepa al` se 1.000-2.000 vrati s`tim što država uzme 54.7% penziono+socijalno nema rada na crno, zdravstveno imam u svojoj firmi... :: :: A sad najozbiljnije: daj mail od drugarice da je ne kolju više, YBT?!! :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ma jok, ja odavno nisam u ma3xu . :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec. :: :: :: - besplatne su, `oćeš jednu? :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! : :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: :: :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne, ovaj ne, dečko siiilno grešiš, porez MORA da se plaća, ja zarađujem od potrošnje svega i svačega dok ti samo pucaš pare na sve i svašta i ništa ti se od toga ne vraća, radiš za pare dok je kod mene kontra, kapiraš, moji računi za mob. su sve manji a zarada od mt:s-a sve veća... i od Nis-a... i od q*rtza... i od paltza... i od Elektro Disss... e, s`njima se još pregovara... BIRAJ: ili ćeš da se probudiš, pilula ima za sve i besplatne su, ili ostatak života do mizerne penzije radiš za NIKAD dovoljnu platu
Now Playing: Rage Against the Machine - WAKE UP
Not 4 Every1
:: :] pa da mi se ne vrati kako bih ga inace platio.. a to sto placas drzavi i koliko ona uzima sto preko poreza, PIO-a i ostalih izmisljenih doprinosa i dazbina (do skoro izmisljeni porez na upotrebu mobilnih telefona, popularni PUMT), to je u stvari pravi ma3x... :: :: :: :: Jesi i bićeš dokle god ti se kad god platiš neki račun bar 1 deo para ne vrati u džep... :: :: :: :: @INXS: (dobar ti nick) Nisam jedini, 300-400 izađe iz džepa al` se 1.000-2.000 vrati s`tim što država uzme 54.7% penziono+socijalno nema rada na crno, zdravstveno imam u svojoj firmi... :: :: :: :: A sad najozbiljnije: daj mail od drugarice da je ne kolju više, YBT?!! :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ma jok, ja odavno nisam u ma3xu . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec. :: :: :: :: - besplatne su, `oćeš jednu? :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?! :: :: :: :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Keva 2 god na Vip-u, ja skoro 2 god na Vip-u nikakvih problema nismo imali, kada odes kod njih i imas neki problem uvek ce da pomognu svi su ljubazni itd. Ako posle 2 god odlucis da produzis ugovor imas 2 mogucnosti, da uzmes drugi paket uz 25% popusta za svaki mesec dok traje taj paket ili drugi telefon, ali tu nema nikakvog popusta.
Ali sada mi rece neki decko da je u MTS-u neki promocija tipa 600 poruka, 600 minuta za sve mreze i 300 mb za neke male pare tipa 500 din.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.