Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
jaca baterija za mobilu
STRANA 1 OD 1
nisque jaca baterija za mobilu 19.08.2011. 13:55 T37911

status: user
broj poruka: 1060
Ćao drugari! Jedno pitanjce. jel koristio neko ove aftermarket baterije za telefone? Pazario skoro legen
i stvarno super telefonče, al srče baterije ko đerdap, pa sam se razmišljao da uzmem neku jaču bateriju. Dal ima neko iskustva sa njima, konkretno pouzdanost, imam neki trip da mi ne eksplodira u toku punjenja i kolki je dobitak u trajanju baterije? Trenutno je u telefonu 1300amperića a jedino vidim da imaju ove od 1500..??

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Pa čim on tu od 1300 miliampera potroši kao od šale 19.08.2011. 15:38 #353566

broj poruka: 1577
Tih dodatnih 200 ti neće puno značiti. Pretpostavljam da je to telefon sa touchpad-om. Naravno moraju da srču bateriju jer maltene imaš 4 ekrana jednog standard nokia telefona u jednom.

Možeš da probaš ali ne verujem da će nešto da ti pomogne.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

doca80 Re: jaca baterija za mobilu 19.08.2011. 16:22 #353575

broj poruka: 3053
razlika u kapacitetu je mala da bi se nesto drasticno promenilo trajanje baterije...vise u trajanju fabricke baterije bi dobio kada bi smanjio osvetljenje ekrana na telefonu na recimo 40-50%...konkretno ja sam testirajuci HTC Hero kojem je baterija trajala 1.5 dan sa osvetljenjem ekrana na 100%,dobio da baterija traje 2.5-3 dana kad sam osvetljenje smanjio na 50%,a i sa 50% je sve lepo vidljivo i citko,i jos plus u mraku ne zaslepluje oci kad pogledas u ekran:))

NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK

:: Ćao drugari! Jedno pitanjce. jel koristio neko ove aftermarket baterije za telefone? Pazario skoro lege
:: i stvarno super telefonče, al srče baterije ko đerdap, pa sam se razmišljao da uzmem neku jaču bateriju. Dal ima neko iskustva sa njima, konkretno pouzdanost, imam neki trip da mi ne eksplodira u toku punjenja i kolki je dobitak u trajanju baterije? Trenutno je u telefonu 1300amperića a jedino vidim da imaju ove od 1500..?
::
:: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
gman ne treba ti nova bat 19.08.2011. 17:00 #353589

broj poruka: 1111

slazem se da tih +200mAh neces ni primetiti
ali smanjivanjem osvetljenja ekrana, tisim slusanjem muzike i, ponajvise, drzanjem fona u dzepu, mozes lako duplo produziti trajanje baterije

ulsi
nisque pa `bem li ga 19.08.2011. 17:28 #353602

broj poruka: 1060
ekran je na `auto`, pa ga prilično kontroliše.. npr u zatvorenom je baš dimovan ekran.. i ne znam kolko mi se isplati da smanjujem mnogo osetljivost, em imam foliju na ekranu em je amoled ekran koji se lošije vidi od tft i lcd ekrana na suncu...

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

ilicstefan Imaš sluške koje manje troše 19.08.2011. 20:30 #353655

broj poruka: 1577
Jednostavno su provodnici manjeg otpora. Kupiš takve sluške, smanjiš osvetljenje, ugasiš zvuk tastera, pogasiš aplikacije koje ti rade u pozadini a nisu ti potrebne. Pogledaj recimo na google-u How to save up battery ili tako nešto. Izaći će ti sigurno nešto korisno.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

codeus ... 19.08.2011. 21:28 #353665

broj poruka: 4054

pa vadi baterju iz telefona kad ga ne koristis ... izvuce tako 3 dana duze :)

razliku mozes da osetis samo sa 1000ma vise .. ako nadjes negde 2500ma e to ce da traje ..

nemoras se tripovati sa `aftermarket` baterjama ... jesi li ikada cuo da je nekome explodirala ?

one koje i jesu su bili ORIGINALI !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs