radili ga valjda naši, tipa navigacije ali u `saradnji` sa gspom... pokazuje kako da dođeš iz tačke a u tačku b koristeći gsp? korisna stvarčica za one koji nisu iz bga (meni) al su često tamo.. al ne znam ni kako da guglam da ga nađem..
pa znam za ovo, i vidim da ima i `mobile` varijanta, al kolko sam upućen ima neka stand-alone varijanta... ono, intaliraš na androida, i upališ je ko navigaciju i kažeš šta ti treba i slediš uputstva...
niti će ikada postojati, zato što ni Bog ne može da ti kaže kada i da li će uopšte doći autobus GSP-a na određenu stanicu.Plus ovaj haos sa radovima na mostovima, auto-putu, ulicama u centru, posetama zvaničnika iz EU,...
pa neću slepo da verujem tome, nego čisto kao orijentir.... i postoji! rađen je za neko takmičenje koje je organizovao dal Vip ili Telenor, ne mogu da se setim... a ni imena ne mogu da se setim... :\
:: pa neću slepo da verujem tome, nego čisto kao orijentir.... i postoji! rađen je za neko takmičenje koje je organizovao dal Vip ili Telenor, ne mogu da se setim... a ni imena ne mogu da se setim... : :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
idi bre dečače! pa jebem li ga, onda mora ručno da kopam pa da vidim šta i kako... ali radi samo na androidu, da se zna, pa ću da javim ako ga nađem, možda će nekome da koristi..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.