da li je kamera crkla zbog fizičkog oštećenja, ili se sprema sve da crkne na tom fonu.Mačka u džaku po mom mišljenju, zaobišao bih je.Ako ti ne treba wlan, juri 6220, ima i za manje pare od e66.Mislim da se taj e66 vuče dugo po Mobilnom svetu, u oglasima...
možda je ploča negde naprsla pa samo čeka da rikne, a možda je i sjeban skroz pa skrpljen za prodaju.Što se tiče oštećenja, mislio sam na to da je razbijen objektiv, i slično, ne pad telefona i jak udarac...
Nigde nema oštećenja...osim na ploči.Ima na limundu masa takvih telefona kojima `samo` ne radi kamera, mala je cena popravke ali šatro sve ljude mrzi da popravljaju sitne kvarove i prodaju ispravne telefone.Moj savet ti je da zaobiđeš...
Pa brate, onda sam odluci. Ja ga nebih uzeo. jer se u potpunosti slazem sa bezubim. Ako ti je potrebno da ti neko kaze da uzmes, samo da bi skinuo odgovornost sa sebe, onda sacekaj jos neki odgovor :) Sve u svemu, NE. Niposto ga nebih uzeo.
PS. Neka on ulozi tih 1000 din u popravku, pa mu ti onda doplati 1500, ali neka bude ispravan za ispravan. To vredi.
S1000RR
:: :: :: :: ma ovaj tel bi uzeo od nekog rodjaka nije sa oglasa.Njemu su navodno rekli da je kvar do nekakvih kristala i da je popravka oko 1000 din.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.