Bilo je sličnih tema (koje su se mahom završile prepucavanjem), pročitao sam zilion review-ova na netu, ali da pitam svejedno. Imao sam dosad razne telefone, a ovo mi je prvi Android...pošto sam skupio neke pare, ne bi uzimao neku kantu, tako da je dilema sledeća:
Samsung Galaxy S2 HTC Sensation LG Optimus 2X P990 LG Optimus Black P970 Sony Ericsson Xperia Arc Svaki ima nekih mana, ali ništa što bi me apriori odvratilo... Prvo, da li je uopšte potreban x2 cpu? Dalje, iako ne očekujem čuda, bitna mi je i baterija...najviše se ljudi žale na Sensation po tom pitanju...Bio bi zahvalan na bilo kakvom savetu...i, da napomenem, tel uzimam u DE, gde su 100-150e jeftiniji (S2 je oko 480, Sens je oko 490, X2 je 370, Black je 270, a Arc 370) u odnosu na Sirbistan, ali na to smo već navikli...Unapred hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
po novoj ceni od 250eura i castim te 10% od cene za trud. Na jesen se ocekuju telefoni sa nvidia tegra 3 cetvorojezgarnim APU-om. To ce biti cume od telefona koje ce da jedu samsung galaxy s2 i kompaniju za dorucak. Prema tome sacekaj, ne bacaj 500 evra sad.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Evo da zapocnem svoj istorijat mobilnih telefona! xD Dugo sam imao Nokije i Symbian, godinama, s vremena na vreme sam uzimao Sony Ericsson koji je uvek bio vrh, modeli su bili T610, k700 i k750, uzeo sam ih kada su izasli i bili su u dosta segmenata bolji od Nokijinih modela. (Symbian nisam mogao da koristim u toj meri koliko sad Android, jer su se dodatni programi placali). Posle duzeg vremena Nokijanja i Eriksovanja, uzeo sam HTC Wildfire sa Androidom, kada je i krenula cela ta fama sa Androidom, konkretno, novijim verzijama i telefonima i nisam se pokajao, Android je vrh a isto tako i moj Wildfire. Sve sto nemas, opusteno i besplatno skines i instaliras u roku od minut i tek onda vidis pun potencijal Androida i svog telefona. Moj savet ti je Sony Xperia Arc ili HTC Sensation, Samsung i LG bih definitivno zaobisao, moja keva dugo godina ima Samsung i do skoro je imala LG koji je crko sam od sebe i cak joj nisu uvazili garanciju u ComTrade-u, a telefon je star par meseci, nosen u futroli. Mozda je pametnije da malo sacekas da padnu cene jer nista bolje ti nece trebati od Arc-a ili Sensation-a, koji su inace vrh modeli telefona. Pozz :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.