Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
huawei u8110
STRANA 1 OD 1
shortee huawei u8110 29.08.2011. 22:04 T38120

status: user
broj poruka: 570
e braco posto mi je crkla nokia 2700c i mucio sam se da je popravim 2 meseca al nece bre,uzeo sam ovaj havajac sa android 2.1 sistemom i posto mi je to prvi takav fon 2 dana blenem u njega i drndam sta sve ima...ako moze ljudi neka preporuka za program za melodije posto su default retardirane ,nesto mi je tel tih koliko god pojacavao melodije zvona i plus baterija mu nesto kratko traje a ubio sam wifi,bltuth,sync....itd.Mozda ce to rootovanje da pomogne gledam ljudi pisu svasta po netu al ja jos ne bi da mu drljam ``windows``....toliko
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko huawei 29.08.2011. 22:52 #356183

broj poruka: 6670
Sa defaultnim rom-om, tih je, tj. postuje euro regulativu zastite sluha... melodije skidaj sa marketa, ima vise aplikacija od zedge ringtones pa nadalje, vecina free... oko baterije, mozes rucno da podesavas, a moze par specijalistickih programa da to radi umesto tebe... iskljuci gps, btooth, wireless, a u podesavanjima, i data transfer/saobracaj, jer, u suprotnom, cure resursi. Baterija traje kratko, cak i sa tim merama, ali ja se navikoh. Svuda ima pc-a, ili usb punjaca. Memorijskom obrisi dupe, jer su se sve do sada kvarile ili gubile podatke, tj. kupi vecu, od bar 4Gb... rootovanjem, dobijas mogucnost koriscenja memorijskog prostora sd kartice za instalacije, jer je ona u telefonu mala. S druge strane, moguce je zakucavanje nekih programa ili procesa. Imas forum i temu bas o tom telefonu, pa googlaj kao i jan Sve u svemu, dobra kupovina... eto, i ja kuckam s njega.

Budale veruju u sreću.

valiant re:huawei u8110 29.08.2011. 23:50 #356196

broj poruka: 545

Koristim isti telefon vec duze vreme, nemam zamerki,zanimljiv tel! Pisko ti je sve lepo objasnio, za tel.imas mnogo aplikacija, skidaj samo sa Marketa! Preporuka za aplikacije: parking manijak(mnogo dobra stvar), Sound Hound(app za prepoznavanje pesme), iGo, Skype, Gradoid, itd...sve provereno i na ovom tel.rade dobro.
To su samo neke a imas jos dobrih...

shortee hvala 30.08.2011. 21:55 #356441

broj poruka: 570
pisko i valiant...tel je dobar za pocetak rada na androidu mada danas sam gledao neki htc hd2 i zgranuo se kakav mu je ekran u odnosu na ovaj al dobro...ubio sam sve konekcije sem gsm i baterija izdrzi ceo dan...za melodije sam nasao neki ringdroid ali kad isecem pesmu u njemu ( a probao sam 20 pesama) ti delovi posle zvuce ko mutirana krava tj. neupotrebljivi su za slusanje i postavljanje kao melodija...nasao sam tutorijal za rootovanje pa cu da probam nadam se da ne mogu da sjebem nista ...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs