A pogotovo I7500, bezi od toga. Savetujem ti da pricekas malo i pratis benchmark oglase kao i Halo Oglase. S vremena na vreme naleti Wildfire u garanciji za tu cifru, budi samo strpljiv. A taj Galaxy ne moze da se porede sa Wildfire. Ja sam razmisljao izmedju Samsunga i5800 i HTC Wildfire sve dok nisam uzeo taj isti Samsung i uporedio ga sa Wildfire, u poredjenju s njim, deluje kao plasticna igracka. Moja preporuka ti je Wildfire. P.S Upravo pisem ovaj post sa njega. :)
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
jel ti znas o cemu uopste pricas? ako neki telefon izgleda kao igracka onda je to upravo wildfire uopste ne uporedjujuci s bilo kojim drugim aparatom...kapiram da svako svog konja hvali ali nemos tako
sto se tice galaxy 3,jeste,ima malo losiju izradu od prosecnog telefona,ali ti ga otpisujes ne govoreci o prednostima nad wildfireom uopste,ako si ih zapazio
prvo,oba telefona imaju problema sa ne standardnim rezolucijama za android,ali galaxy ipak ima prednost,drugo sam ekran je boljeg prikaza,ne znam da li si imao prilike da ih jednog do drugog uporedjujes,i trece,galaxy je bolji za multitasking iako ima manje rama,to nadoknadjuje sa jacim procom
Auu sto je lep ovaj gratia O.O Inace ortak ima wildfire i moje skromno misljenje je da je nedopustivo da bilo koji telefon preko 100e nov ima pixelizovan prikaz na ekranu...
Lik juri polovan,a vidjao sam na znas vec kojem sajtu da prodaju polovan,star od nedelju dana do ne vise od 2 meseca za 120-140,150E.
:: Gde to ima Gratia, a da je jeftinija od Wildfire-a :: :: Zadnji put kada sam proveravao cene, Gratia je bila solidno skuplja od Wildfire-a :: :: :: :: :: :: Vijaj HTC Gratia.Bolji `fon od wildfire-a,a kosta isto ili manje :: :: :: ::
Gratia je cool, ali je potpuno isti telefon kao Wildfire S samo drugačijeg izgleda.
Oba ne mogu da se nadju ispod 150 evra. Gratia je uglavnom 150, ali Wildfire S je uglavnom preko toga, a po specifikacijama je identičan, tako da iskopaj Gratiu, ima je na oglasima kako kad... __________________ Scourge of PCBerza
E jbg,ja sam uporedjivao Gratiu sa Wildfire,a ne sa Wildfire S koji je noviji i bolji od originalnog Wildfire-a. Zadnjih mesec dana nisam ni pratio oglase,al``zadnji put kad sam gledao cene,mogla se naci Gratia za 130-140E
:: Gratia je cool, ali je potpuno isti telefon kao Wildfire S samo drugačijeg izgleda. :: :: Oba ne mogu da se nadju ispod 150 evra. Gratia je uglavnom 150, ali Wildfire S je uglavnom preko toga, a po specifikacijama je identičan, tako da iskopaj Gratiu, ima je na oglasima kako kad.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Wildfire nikako ne izgleda kao igracka, odlicne je izrade, ne znam sta pricas, kakvi samsung bolji. Jedino ta rezolucija sto losija, al ovako, ne lupaj da je kao igracka. Dalje, lik na benchu nov sa dve g gar prodao za 130e. Kraj.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: @Bobi4eve :: :: jel ti znas o cemu uopste pricas? ako neki telefon izgleda kao igracka onda je to upravo wildfire uopste ne uporedjujuci s bilo kojim drugim aparatom...kapiram da svako svog konja hvali ali nemos tak :: :: sto se tice galaxy 3,jeste,ima malo losiju izradu od prosecnog telefona,ali ti ga otpisujes ne govoreci o prednostima nad wildfireom uopste,ako si ih zapazi :: :: prvo,oba telefona imaju problema sa ne standardnim rezolucijama za android,ali galaxy ipak ima prednost,drugo sam ekran je boljeg prikaza,ne znam da li si imao prilike da ih jednog do drugog uporedjujes,i trece,galaxy je bolji za multitasking iako ima manje rama,to nadoknadjuje sa jacim proco :: ::
rekao sam da samsung ima izradu prosecnog telefona ali da ga ne treba automatski otpisivati kao mogucu kupovinu.a wildfire,po meni,sad izgleda moram da naglasim `izgleda kao igracka` ,sve i sve izrada super ali sam izgled mi je nesto sto me je odvratilo od kupovine istog
Pa hvali covek svog `konja`! :D Btw Ako taj Samsung i jases, onda je bolji, jer ja svoj Wildfire nisam jahao do sad. :P Kao sto sam rekao, a neko ocigledno ne cita, imao sam oba telefona u rukama i izabrao sam bolji od ta dva. Sto se tice rezolucije, jeste manja ali je slika lepsa nego kod kevine Nokije 5230 koja ima vecu rezoluciju. Imam preko 30 programa instaliranih i nijedan mi nije pravio problem zbog rezolucije, niti mi se telefon usporavao, odlican je za multitasking, fora je da programe prebacis na karticu. Tako imas vise memorije na telefonu i brze ti radi. :) Taj isti Samsung nema blic i ima 3,2 mpx kameru. Kad budes slikao ponesi neku lampu. :D Wildfire ima 5 mpx i blic i normalno autofokus. Samo da napomenem da sam gledao nekoliko telefona, citao komentare ljudi kao i testove dok nisam suzio izbor na ova dva telefona, otisao sam u radnju i pogledao oba telefona, isprobao i uzeo Wajlda zato sto je Wajld a ne plasticno Galakstican! :D
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
E pa vidis ja sam suzio izbor takodje na ova dva,da na kraju ne bih ni uzeo nijedan od njih :D...galaxy 3 ima autofokus,blic jeste nedostatak,ali ti i dalje ne shvatas poentu mog posta... on takav je i dalje solidan telefon,+ je jeftiniji od divlje vatre
Gledao sam po oglasima, Galaxy 3 mogu naci za 100e a Wildfire oko 120-130. Vise mi se svidja Galaxy 3, ima lepsi ekran. Koja je onda bolja? Galaxy 3 ima i jaci procesor...
galaxy 3 240*400 (146 ppi pixel density) WF 240*320 (125 ppi pixel density) GT 540 320*480 (192 ppi pixel density)
inace ako volis da cackas telefone ovaj GT mozes da zbudzis kako hoces, ima regularan up na 2.1, a ide i na 2.3, a CPU moze da ide preko 800MHz sa razlicitim rezimima rada pa ce ti baterija trajati i duze iako je ubrzan .)
generalno za 90e i da si na konju,imas sve sto treba,nadji bele boje!
:: za 130 LG gt 54 :: :: galaxy 3 240*400 (146 ppi pixel density :: WF 240*320 (125 ppi pixel density :: GT 540 320*480 (192 ppi pixel density :: :: inace ako volis da cackas telefone ovaj GT mozes da zbudzis kako hoces, ima regularan up na 2.1, a ide i na 2.3, a CPU moze da ide preko 800MHz sa razlicitim rezimima rada pa ce ti baterija trajati i duze iako je ubrzan . :: :: :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.