Pa covek je u samoj temi naznacio da hoce polovan o.0 Elem, koji god htc da uzmes za te pare polovan, neces da se pokajes, ja glasam za DHD. Ali, prati bench oglase, izlaze cesto povoljni telefoni sa ugovora, za 30ak evra vise mozes da kupis nov.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: u tom slucaju njih za te pare mora spolovne jer su skuplj :: :: :: :: Razmisljam o Desire HD ili Optimus 2X ili tako nesto. :: :: :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: :: Ati 3650 :: :: Termaltake 470 :: :: 500GB WD Caviar Blu :: :: Termaltake WingR :: :: Benq 22` FullHD :: :: :: ::
:: Pa covek je u samoj temi naznacio da hoce polovan o. :: Elem, koji god htc da uzmes za te pare polovan, neces da se pokajes, ja glasam za DHD. Ali, prati bench oglase, izlaze cesto povoljni telefoni sa ugovora, za 30ak evra vise mozes da kupis nov :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apol :: :: :: u tom slucaju njih za te pare mora spolovne jer su skuplj :: :: :: :: :: :: :: Razmisljam o Desire HD ili Optimus 2X ili tako nesto. :: :: :: :: :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: :: :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: :: :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: :: :: Ati 3650 :: :: :: Termaltake 470 :: :: :: 500GB WD Caviar Blu :: :: :: Termaltake WingR :: :: :: Benq 22` FullHD :: :: :: :: :: ::
:: Pa covek je u samoj temi naznacio da hoce polovan o. :: Elem, koji god htc da uzmes za te pare polovan, neces da se pokajes, ja glasam za DHD. Ali, prati bench oglase, izlaze cesto povoljni telefoni sa ugovora, za 30ak evra vise mozes da kupis nov :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apol :: :: :: u tom slucaju njih za te pare mora spolovne jer su skuplj :: :: :: :: :: :: :: Razmisljam o Desire HD ili Optimus 2X ili tako nesto. ::
Moj kum ima Desire HD. Telefon je fantastican, ali on nikada nije spojio od noci do noci. Znaci uvece napuni, sledeci dan popodne mu vec prazan. Ali koristi ga za sve pare, razgovara po ceo dan, net po malo i tako :D _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Ali svi se zale na bateriju od DHD da ne traje na dan, pa me to brine. A video sam i polovan Optimus 3D za oko 280e, pa mozda i to uzmem. :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD ::
Ti koristi taj mob samo za sta i sluzi telefon (zvanje i sms) pa ce ti traje duze, a ne jos milion stvari pored. Realno. Ja bas silujem hd2 i traje mu oko dan i po baterija nakon vise od 500punjenja
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: Ali svi se zale na bateriju od DHD da ne traje na dan, pa me to brine. A video sam i polovan Optimus 3D za oko 280e, pa mozda i to uzmem. :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD :: :: :: Pa covek je u samoj temi naznacio da hoce polovan o. :: :: Elem, koji god htc da uzmes za te pare polovan, neces da se pokajes, ja glasam za DHD. Ali, prati bench oglase, izlaze cesto povoljni telefoni sa ugovora, za 30ak evra vise mozes da kupis nov :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Pecina 5750 512Mb, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apol :: :: :: :: :: u tom slucaju njih za te pare mora spolovne jer su skuplj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Razmisljam o Desire HD ili Optimus 2X ili tako nesto. :: ::
Danas svi smart telefoni imaju problem sa vekom baterije, tako da sve manje bivaju mobilni, jer se mora nositi i akumulator sa sobom, ako se recimo odlazi negde gde struje nema, tako da se mora imati kao rezerva neka dumb Nokia cija baterija traje po par dana, pa i celu nedelju. Valjda ce uskoro resiti taj problem, nekako. Moj predlog za kupovinu je Motorola Defy(obavezno sa crvenim socivom na kameri), cak i novu mozes kupiti za te pare, ne znam zasto insistiras na polovnom. Za nekih mesec-dva treba da se pojavi Defy+ koja ce fabricki imati jaci procesor i jacu bateriju od cak 1700 mAh. Evo ti link... http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php (ako mi neko pojasni kako skracujete linkove rado cu praktikovati u buduce.))
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
Motorola Defy MB 525 black *EU* su 240e nove u totalnom full pakovanju. Kupovina je pametna jer će im skočiti vrednost kada više ne bude čista Motorola već Google-Moto.
Galaxy S definitivno. Najtanji je i ima najbolji ekran od svih Androida, sem Galaxya SII. Trebaš ekran da vidiš da bi shvatio.
Sem toga, baterija traje oko 5-6 dana ako samo telefoniraš i šalješ poruke, inače traje 2-3 u proseku ako koristiš Wifi puno, slušaš muziku i pikaš igre...
Niko nema bolju bateriju od njega... Da ne ispadne da izmišljam evo screenshota kakav je battery usage mog Galaxy-a pa proračunaj koliko traje baterija
Ne bih defy, to idem sa konja na magarca. A drzao sam u ruci Xperiu Arc i ko igracka je, ona plastika sjajna sa strane je odvratna, skupa je, a i dalje nije nista bolja od SGS.
Daum, koji android i kernel koristis? Ja nikako da izvucem vise od 2 dana.
Ima cale SGS II ali ga nesto baterija zajebava nece ni dan da izdrzi, pa mozda sacekam da odustane od njega :)
Imam Samsung GS i hoću za 270e nešta bolje a da baterija traje više od 2 dana.
Odgovor je - to ne postoji. Zbog baterije. Za 270e ćeš kupiti neki polovnjak. Sve preko 24h je ekstra trajanje baterije. Ako koristiš telefon. Polovni postaju kad ima baterija padne ispod 24h.
:: Ne bih defy, to idem sa konja na magarca. A drzao sam u ruci Xperiu Arc i ko igracka je, ona plastika sjajna sa strane je odvratna, skupa je, a i dalje nije nista bolja od SGS. :: :: Daum, koji android i kernel koristis? Ja nikako da izvucem vise od 2 dana :: :: Ima cale SGS II ali ga nesto baterija zajebava nece ni dan da izdrzi, pa mozda sacekam da odustane od njega : :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD :: ::
Slazem se da je samsung jedini koji moze solidno da se izbori sa jakim maltretiranjem i da baterija traje duze nego konkurenciji. To su cak i neki testovi potvrdili.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.