Stigao mi od drugara jedan Vivaz U5i koji kada se upali, samo pokaze beo ekran sa onim SONY ERICSSON, i stoji tako.Ne ulazi u meni, niti ista ostalo reaguje, pa reko` da pokusam da ga ozivim. Skoro sam nasao i multiloader(koji flesuje i mrtve fonove) za Samsung, preko kojeg sam uspeo da preflesujem skroz U900 koji se stalno resetovao, a 2 puta je bio u servisu.Od moje uspesne operacije, vec 2 meseca radi k`o sat. Ako neko ima program da preporuci, kao multi loader, samo za SE Vivaz, bio bih mu zahvalan na linku za isti, da pokusam da ga `vaskrsnem`.Ako ne, kopacu po netu par dana dok ne nadjem resenje. :)
Omnius program lai on se placa..ja sam jednom srao po svom K800i i glupavi mobitel se zakljuco na neku bog te pito mrezu..i tako je stajao pola godine u ladici do nisam nasao taj program.sreca kad sam ga ja nasao bio je free jer se tek pojavio pa su ga promovisali.. tako sam ga otkljucao a ima i opcije flasha http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao AMD Athlon II 445 Gigabyte 770-DS3 Gigabyte 5870 SOC GX-550W 2xWD500 CM V8 HP Kuciste
Jel` moguće da niko ne zna? Skare, care, ostali? :)
02.10.2011. 22:43
status: user broj poruka: 3241
Ovaj program omnius se sada plaća, nema free ni kod babe.Reko` ako je neko imao sličan problem, da pokušam da ga flešnem.Na forumima ima dosta šproblema slične prirode, ali nema rešenja nigde, samo kod jednog je bila baterija u pitanju!? Probao sam onaj SEtool, i ne radi sa njim jer se telefon upali samo na 10-ak sekundi, nedovoljno da ga program flešuje.Znači, ako ima nešto za mrtve telefone, vičite! :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.