Jel može neko da mi da predlog u vezi kupovine telefona do 120 evra? Bitno mi je samo da ima WiFi i što izdržljiviju bateriju. Qwerty tastatura i dual sim su poželjni, ali nisu neophodni.
Bolje neki Android, imaš više mogućnosti tako, mada slab ti je izbor. Imaš Wildfire, eventualno HTC Gratiu do 150 evra. __________________ Scourge of PCBerza
Ja imam nokiu C3 i veoma sam zadovoljan,ali sve zavisi od tvojih potreba,ja sam ga uzeo samo zato sto mi se svidja,nema Bog zna sta,ali bitno da ima wifi i qwerty tastaturu bar meni :D,A ima i nekih zanimljivih java aplikacija. :) a baterija mi drzi i po 7 dana,ako ne i vise,e sad ne znam koliko drzi kada ga stalno drndas i pricas sa nekim,jer ja retko pricam preko mobilnog.uglavnom sms... Jedino sto sam morao da dokupim je usb kabal,jer ga nema u prodajnom paketu. 900din... A platio sam ga 100 evra kod mene u Pancevu uz god. dana garancije. Mada ako ti nije problem da uzimas polovne telefone,onda mozes i bolje od njega...Sve zavisi od tvojih potreba.
A sto se tice wifi-ja,ako budes instalirao gprs podesavanja,onda ces morati da podesavas wifi...odes na net preko wifi-ja kad ono se pojavi slovo E i da nisam podesavao,skidalo bi mi kredit. to mu je jedini minus od mene.
Moj predlog je LG GT540,nov je oko 125 evra,video sam da polovne(sa garancijom) prodaju za oko 60 jevreja.Baterija traje prilicno dugo(barem duplo nego na HTC Tattoo,koji sam prethodno koristio).Ako ga pazaris,moj predlog ti je da ubacis CyanogenMod7),jer sljaka primetno brze.
+1 Smesno je porediti C3 sa omniom,jedino sto nokia ima 3.5 dzek,a omnia nema.U svemu ostalom 7330 bezi mnogo u odnosu na C3. Ako si bas nokia fan,potrazi E5 u oglasima,ima ga za 100-120E nov sa 24 meseca garancije i mnogo je bolji `fon od C3.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.