Posto sam odustao (odlozio apgrejd, a toliko sam ga cekao) od buldozera, resih da uzmem neki telefon. Razmisljao sam o SE Xperia Arc ili HTC Desire S. Dolazi u obzir i neksto drugo naravno, ako ima neko nekakav bolji predlog?
Arc je 540, a Desire S 520...optimistična ti je cena od 350, ili imaš neki dil. Oba tel su po meni do j, S ima više rama ali manji ekran i lošiju kameru...pa sad...Ja sam naručio iz DE Arc S, tamo je kriminalnih 360e, za razliku od ovdašnjih 600. Fiat iustitia, et pereat mundus
Mislim da bi mogao neki od ova dva modela preko oglasa. Cesto nalecem po oglasima nove simfree od nasih operatera garancija 24 meseca . Trenutno su top ponuda.
Po benchu a i po oglasima ima redovna da se kupe ti telefoni za 350e
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Arc je 540, a Desire S 520...optimistična ti je cena od 350, ili imaš neki dil. Oba tel su po meni do j, S ima više rama ali manji ekran i lošiju kameru...pa sad...Ja sam naručio iz DE Arc S, tamo je kriminalnih 360e, za razliku od ovdašnjih 600 :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
mobilnisvet tu sigurno necete videti tacne cene... Elem, cenu sam uzeo odavde http://www.mobilnishop.com/ posto mi se cine ok, a i verovatno bih preko njih kupio tel. Razmisljao sam i o Galaxy-u, ali ne znam jednostavno mi se cini da je SE najbolji.
Ko bre danas ima tolke novce za telefon? Ja bih isao na HTC zbog malo kvalitetnije izrade, ali sa druge strane SE ima bolju kameru, veci displej. Galaxy ti je negde izmedju ova dva, tj ima veliki displej mozda malo bolju izradu od SE, ali i losiju kameru. Po hardveru su skoro ista sva tri modela. Jebem li ga, uzmi onaj koji ti je najlepsi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.