cenim da je to cista glupost i izmisljotina. zavisi samo cija? ... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ako je to tačno mislim onda da je MTS jedina mreže u svetu gde je skype ilegalan. Black Wolf
:: `Nezakonito je da koristite Skype preko mts mreze i ako nastavite to da radite iskljucicemo vam broj. :: :: Koliko je ovo tacno? Receno usmeno u poslovnici MTS-a...
Nije moje iskustvo, vec moja koleginica bila sa mamom u poslovnici MTS-a...citiram:
`Dosla sam sa mamom da joj uzmem telefon koji podrzava skajp, na sta je ova vrisnula i napricala mi celu tu pricu o `nezakonitom`, a kad sam se ja nasmejala i rekla joj da je to NEMOGUCE jer SVI koriste skajp preko telefona, ona me pitala `a jel Vi koristite?` na sta sam joj ja odg `Neću da ti kazem (ćelavi)` iliti jes`,da ti kažem pa da me isključiš!`
Ja bi im rekao da mi zgutaju seme. Proseravanje čisto, jer hoće da te muzu koliko mogu. Ne mogu da znaju da li koristiš skype ili ne, to se sve vodi kao preneseni podaci... __________________ Scourge of PCBerza
+1 za ovo sto je Daum rekao... Idite samo u drugu poslovnicu, a ako hocete da napakostite glupaci koja vas laze, prijavite je sefu poslovnice ili ministarstu za telekomunikacije **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ja bi im rekao da mi zgutaju seme. Proseravanje čisto, jer hoće da te muzu koliko mogu. Ne mogu da znaju da li koristiš skype ili ne, to se sve vodi kao preneseni podaci.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Nisam skoro veću glupost čuo da je Skype nezakonit na mobilnom telefonu.
Nisam uopšte čuo da je nekim zakonom u Srbiji zabranjeno koriščenje takvih programa na mobilnom telefonu niti piše u Ugovoru da je takav program zabranjen na mobilnom telefonu. Tu nema ničega nezakonitog i ta likuša iz MTS-a je izbola za medalju koja se dodeljuje šefu katedra za izrečene gluposti.
nezakonito je sve što običnom podaniku omogućava uštedu kućnog budžeta. a isto tako je i naše legitimno pravo da, mirne savesti, ne radimo u korist svoje štete.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: A da nece mozda i wifi da mi iskljuce xDD :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ja bi im rekao da mi zgutaju seme. Proseravanje čisto, jer hoće da te muzu koliko mogu. Ne mogu da znaju da li koristiš skype ili ne, to se sve vodi kao preneseni podaci.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.