Da li neko koristi neki od ova dva telefona?Imam ponudu oba po 130evra...Nokia N97 koriscena 17h razgovora...Sta vi mislite da li vrede te pare?Nema ni jedan garanciju...Ali su u perfektnom stanju bez pada i ogrebotina...Dvoumim se izmedju ove dve nokie, C6 me malo vise privlaci od n97...Al ako neko ima ove telefone nek mi kaze utiske...
Ja koristim n97 godinama.Uzeo sam ga jos odavno. Ono sto meni smeta jeste da je spor za moj ukus,tj kad treba npr u voznji nesto uradit (nista drasticno al moglo bi brze)i. Ne znam kakav je C6 jer nisam koristio. n97 i dalje ima sto mnogi novi telefoni nemaju,ali je pitanje dal ti treba uopste sekundarna kamera, toliko memorije i slicno.
Evo da se nadovezem posto imam C6 a koristio sam neko vreme i N97. C6 ti je malko jeftinija verzija N97 u pogledu plastike i kvaliteta, znaci malko losiji kvalitet sveukupno. Ali C6 me vise privlaci dizajnom jer onaj mehanizam izvlacenja tastature mi vise lezi na C6 nego na N97 i sama tastatura je bolja. Telefon je inace dosta bagovit i spor :D
I ako si resio da potrosis 130e na Symbian telefon onda ne mozes da pogresis ako uzmes bilo koji od ta dva. Ja imam N97 mini i radi za sve pare, medjutim, ima `bagova` narocito kada se pokrene multitasking. Zavisi cemu dajes prioritet... Vec za tu lovu imas i neki Android telefon, naravno bez tastature, polovan... Ja licno ti preporucujem C6 iz razloga koliko - tolko novije platforme... Najbolje je da probas `feeling` brzine, sto rece Pedjag, subjektivno je najvaznije za pojedinca...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Otprilike si pitao, šta je bolje: rak ili tumor na mozgu. Pričaš o N97, koji je ceo od plastike, sa rezistivnim ekranom. Kome to danas treba??? To su samo zaludjenici za Nokiu kupovali kad se pojavila, i bacali preko 500 evra na prosečan telefon. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.