Kakva je baterija na ovom C5-02. koliko dugo drzi? Takodje isto pitanje za ovaj Optimus? Hvala Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
Ispravka, u pitanju je model C5-03 Juče je prvi put uključen,nemam pojma koliko drži baterija.Po nekim testovima valjda je prosek 2 dana.
:: Kakva je baterija na ovom C5-02. koliko dugo drzi :: Takodje isto pitanje za ovaj Optimus :: Hval :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: http://goo.gl/W416 :: :: :: ::
E baš znaš temu da otvoriš, kao da si me čuo. Već mi par dana sestra skače po glavi sa idejom da joj treba nov telefon. Naravno u`vatila se za touch screen kao pijan za plot i ne pušta.
Nema na cemu i drugi put:) Evo kod mene je izbor pao na Noki-u. Jes da nije Android, ali to niko nece ni koristiti. Kao sto nece ni symbian. Bitno je da je lep i da ima tac skrin. Ja sam bio vise za LG, ali ne zadovoljava estetske kriteriume Hvala svima i pozdrav.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: E baš znaš temu da otvoriš, kao da si me čuo. Već mi par dana sestra skače po glavi sa idejom da joj treba nov telefon. Naravno u`vatila se za touch screen kao pijan za plot i ne pušta :: :: Hvala puno :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Samsung S5230 ali crvene boje to jest LaFleur. Samsung S7070 Diva. U full paku dolazi u drvenoj kutiji sa kolekcijom mini parfema. Najbolji ubedljivo LG GD880-mini.
S5230 crveni LaFleur je damski telefon, novi u fulu su 85e S7070 Diva je takođe damski telefon, u fulu su 105e i Najbolji izbor je LG GD880-mini u fulu su 150e. Nije lep kao predhodna dva, ali ima WiFi, metalno kućište, ekran extra rezolucije...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.