Danas mi je stigo ovaj telefon, posle nekog vremena koriscenja primetio sam da se malo vise zagreva, instalirao sam mu program Temp+CPUv2 i pokazuje mi da je procesor non-stop 100% opterecen, i znaci ne radim nista, pogaseni pozadinski programi a opterecenje 100%, eventualno 99%... Mislim da to nije ok, i da se zbog toga greje... Jel ima neko mozda neki savet sta da radim?
Pronadji na marketu aplikaciju GO Launcher EX, skini i instaliraj! Pokreni aplikaciju, vec pri samom startu imas opciju da pogasis sve nepotrebne servise,ja sam tako moj huawei rasteretio max.telefon bespotrebno upali sve aplikacije, ali sa ovim ces lako imati kontrolu nad svim servisima.
ubacio sam drugi rom i sad radi ko lud! :) nego sad imam problem, nece da mi otvori market, kaze `The application Mrket (process com.android.vending) has stopped unexpectedly` i tako uvek kad pokusham da ga pokrenem... a ubacio sam ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149150
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.