Zabagovao mi je 3GS, vidi se samo jabucica... E sad, ranije sam sam odradio jailbreak i unlock, dok je bio aktuelan 3.1.2 softver. Sada, pretpostavljam da je nemoguce resiti to ponovo sa 3.1.2, pa me zanima da li je bezbedno uraditi restore i onda ici na otkljucavanje, da li mi je potreban neka posebna kartica ako ga otkljucam, informacije sa neta su mi vrlo nejasne i neprecizne. Da li neko zna kako se ovo radi? Neki kvalitetan link... Samo da napomenem da mi je telefon apsolutno neophodan, a servis trenutno nemoguca varijanta, posto sam trenutno na planini i jako mi je komplikovano da se busom spustam u Brus ili vec neko mesto gde potencijalno rade iPhone, tako da mi saveti tipa `odnesi ga u servis` nece mnogo pomoci... Hvala
nije tesko ali nije zgodno sve pisati ima tu mnogo stvari premda imas internet idi na iphone srbija forum imas tamo sve tutorijale vec za to i lako ces srediti sve
takodje trebace ti original 3.1.2 ipsw za tvoj telefon (google-aj, pa ces naci negde da skines), startujes TinyUmbrella, povezes telefon na komp, selektujes telefon i u tabu `advanced` nadji gde ti pise `Request SHSH from Cydia` i cekiraj opciju. Kada je cekiras izaberi dugme na vrhu `Save SHSH` kada si sve to uradio, kliknes dugme `Start TSS Server` nakon toga udjes u iTunes i kada prikljucis telefon, drzi SHIFT i klikni restore, odakle ce te on pitati da ucitas svoj firmware, selektuj taj koji si skinuo sa neta. E sad zavisi za koji ti je mrezu bio zakljucan, ali pretpostavljam da nemas originalnu karticu da ga aktiviras. Onda moras da uradis `haktivaciju` za to samo prati upustvo sa ovog videa:
Doveo sam ga na najnoviji soft. BB je 6.15.00, ne radi GPS, ali on mi i ne treba, imam ga u drugom telefonu i u kolima... Sve objasnjeno na iPhone Srbija. Hvala svima
Imao sam slican problem i sve sam odradio preko tinyumbrella programa,pa potom instalirao firmware al sad imam problem da ga unlockujem,probao sam nekoliko nacina i nijedan ne radi !!! ako moze mala pomoc neka se neko javi hvala puno....
Koji je model telefona u pitanju? Sta pise pod Version (pogotovo ono u zagradi)? Koji ti je Mozem firmware?
S1000RR
:: Imao sam slican problem i sve sam odradio preko tinyumbrella programa,pa potom instalirao firmware al sad imam problem da ga unlockujem,probao sam nekoliko nacina i nijedan ne radi !!! ako moze mala pomoc neka se neko javi hvala puno... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.