i kakva mu je procena , star je 6 meseci ima sitan trag na gornjem delu masci ali ne primetan , usb ,punjac , 1gb memoriska , sim free .. nemam sluske samo
oko 180e uz malo srece :: htc desire sa 2.3.7 na orginal rom kako :: :: i kakva mu je procena , star je 6 meseci ima sitan trag na gornjem delu masci ali ne primetan , usb ,punjac , 1gb memoriska , sim free .. nemam sluske samo
Samo flashuj originalni rom, mada ne vidim što bi radio to zbog prodaje, kad telefon radi bolje sa novijim custom romom. Niko ne pravi problem oko kupovine telefona sa custom romom. Ja sam početkom godine prodao HD2 sa androidom tako, spasio sam kupca tako od one bljuvotine windowsa 6.5. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.